2016 - Rok Opice - Začíná právě dnes

Vítejte v roce 2016, v roce Ohnivé Opice. Je rokem PŘÍLEŽITOSTÍ, ale také ZTRÁT. Co je příležitost pro jednoho, může být ztrátou pro druhého a naopak. Opice vás tak bude nutit být hodně bdělí, aby vám žádná příležitost neunikla.

V roce 2016 budou vládnout tři základní energie:

1.Opice (která patří ke třem kovovým zvířatům zvěrokruhu – Opice, Kohout, Pes)

2.Element Ohně

Proto tento rok budeme hovořit o Ohnivé Opici (přívlastek „ohnivá“ získává právě podle daného elementu roku)

3.Letící hvězda 2

Tyto tři energie se budou vzájemně prolínat a působit jedna na druhou. Je proto důležité znát i vztahy mezi těmito jednotlivými energiemi. Budou tedy na vás působit jednotlivě, každá zvlášť, ale také ve svých různých kombinacích. Energie byste měli umět využívat. Od toho tu tyto energie jsou: aby vám pomáhaly dosahovat vašich cílů bez toho, aniž vy sami byste museli vynakládat příliš velké úsilí a tím si oslabovat svoji vlastní životní energii. Představte si tyto energie jako různé mořské vlny, které se různě zdvihají a směřují ke břehu. Buď je umíte využít a ke břehu (k vašemu cíli) se necháte touto vlnou dovést, nebo vás vlna spláchne a vy budete mít co dělat, abyste se opět vynořili a ke břehu doplavali sami.

Kombinace těchto tří silných energií dává tomuto roku velmi silný potenciál. Oheň je maximální aktivní (jangová) energie, která vám dodá sílu a energii k tomu, abyste se mohli pouštět i do poměrně náročných aktivit. Dodá vám vášeň, zaujetí, sílu emocí a nadšení. Opice pak dodá chytrost a rychlou orientaci, jak si s každou aktivitou poradit. Letící hvězda 2 pak přispěje porozuměním, empatií, schopností poznat a vnímat potřeby ostatních, zodpovědností a rovnováhou.

Od vás se pak očekává jen jedno jediné: být připraveni a ve správný čas a na správném místě využít přicházející vlnu. Pak jen stačí se jí držet (tj. přizpůsobit se jejímu působení a využít ho) a vlna vás sama dovede k vašemu cíli. Vaše cesta pak nebude jen jednoduchá, ale jízda na vlně může být (a měla by být) i poměrně slušná zábava.

PŘIPRAVTE SE NA POŘÁDNOU JÍZDU V ROCE 2016!

Jen tak z ní můžete získat maximum.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jirka Černák | pondělí 8.2.2016 9:26 | karma článku: 12,62 | přečteno: 358x