Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PZTM

pátý ze tří mušketýrů

2. 10. 2012 22:58
Jednoduší je zvýšit DPH,

než se někde honit za pančovači alkoholu, nebo pašeráky cigaret. Že tam unikají miliardy na daních zcela zjevně nechává naše vládce v klidu. A nekvalitní potraviny jsou kapitola sama o sobě. Na ty se většinou neumírá okamžitě, je to dlouhodobý proces, tedy nemusí se nic řešit.

0 0
možnosti

ellukas

2. 10. 2012 22:25
Nevím jak jste zjišťoval důkladnost zmizení Kalouska

ale dejte si prosím do zdejšího vyhledávače slovo Kalousek, tak se vám objeví množství článků, v nchž je citován Kalousek, Jestli tomu říkáte zmizení, tak fakt nevím, čemu říkáte zmizení.

0 0
možnosti
JH

bednarik62

2. 10. 2012 22:01
Opravdu

v každé vesnici vždy měl každý slušný rolník destilační přístroj, většinou vlastní výroby. Osleplí a mrtví byli zaopatřeni a přičítalo se to vlivu zlého ducha a jiným neduhům. K věci:: není možné zavřít třetinu národa, která se živí loupežením, podváděním a alkoholem. Věznice praskají ve švech a náklady na vězně způsobují ministerstvu financí trvalou migrénu se sklonem k sebevraždě. K tomu trvalý a destrukční tlak partají KSČSSD, lhaní, překrucování a zejména patent na mixáž pravdy s totálním výmyslem-- to zapůsobí skoro na každého, protože i malí dílek pravdy stačí duševně slabším jedincům k naštvání.

1 0
možnosti
PZTM

pátý ze tří mušketýrů

2. 10. 2012 23:12
Re: Opravdu

Děkujeme pane Kalousku za otevřenost a důvěru. Ti socdemáci s komunisty jsou fakt hnusní. Jestli vám to způsobuje migrénu, tak to opravdu neřešte a hoďte to za hlavu. A hlavně, to bych chtěl zdůraznit, nemyslete na tu sebevraždu. Potřebujeme vás !

1 0
možnosti
S

SIDLSD

2. 10. 2012 21:27
Milý Jirko,

až se trochu zorientuješ v životě, tak začneš používat rozum. To bude ještě tak 20 let trvat.

0 0
možnosti
K

kOBLICH

2. 10. 2012 20:39
... kdo má máslo na hlavě, raději dělá, že neexistuje...

Pokud vím, tak Kalouska bylo v době alkoholové krize dost vidět i slyšet. Ale zato nám v poslední době podezřele ztichli všichni politici z levé části politického spektra.

1 0
možnosti
KS

skarpik

2. 10. 2012 21:13
Re: ... kdo má máslo na hlavě, raději dělá, že neexistuje...

Vy jste pane zřejmě Kalouskův stín,že jste jej stále viděl.Autor má pravdu.Kalousek se v době metylové krize ztratil jak pára nad hrncem.Vaše poznámka o ztichlé levici je jako obvykle trapná až pitomá.

1 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 813x
Jsem vysokoškolský student a člověk milující svobodu, spravedlnost a možnosti demokracie. Stále ještě věřím v optimistickou budoucnost. Politiku dělím na dobrou a špatnou pro Českou republiku a její obyvatelstvo. Nemám rád lidskou hloupost a zmanipulovatelnost, což jsou krásné, ale těžko definovatelné pojmy.

Seznam rubrik