Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

petrph

25. 5. 2012 8:03
a jak má tedy ten volič volit?

Volební preference jsou poměrně jasné, není tu žádná nová strana s ohromnou občanskou podporou která by byla schopna vyhrávat v jednotlivých krajích.Případný "úspěch " nově nahonem zakládaných pidistran bude leda v tom, že několik málo jejich zástupců bude sedět v krajském zastupitelstvu úplně vzadu a jejich menšinové  hlasy nebudou rozhodovat o ničem.

Takže jsme zase zpátky a voliči si budou muset vybírat z toho co je. ODS, TOP09,ČSSD, KSČ..Každý se se může objektivně a demokraticky rozhodnout mezi těmi co kradli včera a těmi, jejichž předchůdci kradli před 60 lety...

0 0
možnosti
FK

ataknevim

24. 5. 2012 22:43
Co se asi tak může stát...

Skutečně to chcete vidět napsaný? Co asi...

0 0
možnosti
PJ

Petr Johan

24. 5. 2012 21:22
ad hominem

Nemám rád lidskou hloupost a zmanipulovatelnost, což jsou krásné, ale těžko definovatelné pojmy.

.

Toto máte ve svém profilu, ale přitom se na tu lidskou hloupost spoléháte, jelikož možnost zmanipulovatelnosti lehce využíváte. Pokud nebude nikdo hloupý a bude uvažovat, tak je pro něj Vaše propaganda naprosto zřetelná již položením řečnické otázky v nadpisu. :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 813x
Jsem vysokoškolský student a člověk milující svobodu, spravedlnost a možnosti demokracie. Stále ještě věřím v optimistickou budoucnost. Politiku dělím na dobrou a špatnou pro Českou republiku a její obyvatelstvo. Nemám rád lidskou hloupost a zmanipulovatelnost, což jsou krásné, ale těžko definovatelné pojmy.

Seznam rubrik