Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Na každého politika něco ví, v hernách se hráči musí prokazovat... Opravdu nejde o pana Bureše??

0 0
možnosti
AM

Opět - chlapče studuj, uč se a až získáš nějaké zkušenosti, tak začni psát do novin, jinak jsou to fantasmagorie Rv

3 1
možnosti
OP

Být ve střehu je vždycky fajn R^

1 0
možnosti
MK

Ani vzdáleně nelze srovnávat současnou situaci s normalizací ze 70. let. Celé je to mladický blábol. Babiš má nápravu financí rozvrženou do 2017, pravděpodobně do té doby vydrží a jestli nesplní, co sliboval, bude mu to jistě ve volbách spočítáno. Kalousek se tvářil se svými škrty, že šetří, ale jinde pro své  rozhazoval. Babiš, když nebude výrazně lepší, tak horší už to nebude.

P.S.

To špiclování na ministerstvech vyneslo hezkých pár stovek miliónů za rok.

3 4
možnosti
JH

J20a43n 86H96o59r42a

14. 10. 2014 22:27

A jak tohle víte, byl jste  u toho, nebo tak usuzujete z toho, že bude našim udřeným úředníkům přidáno již za listopad, aby měli na Ježíška. Andrej zatím jen vystopoval ve skladu na MF několik desítek nevyužitých tiskáren a argumentačně (rozuměj estébácky, tedy silou) překecal vedení OKD k prodloužení těžby za státní peníze. V roce 2017, pokud to takhle půjde dál, bude Babišovou agroferťáckou chobotnicí prolezlá celá státní správa; to je jeho cíl, žádná služba občanům. On není žádný chytrolín, jen vyčůraný aparátčík, který si dnes může oficiálně hrábnout. Když to neukradl, ať si to ve zdraví užije, ale on před svým prahem zameteno rozhodně nemá...

2 2
možnosti
JH

J92a35n 87H14o23r35a

14. 10. 2014 21:21

Začíná to špiclováním ostatních ministerstev a dosazováním svých oddaných agroferťáků na významné posty, pokračováním bude třeba Babišův morální kodex... On se výsledkově nepředvádí (přes 2% růst HDP zaťal stomiliardovou sekeru do SR; kde jsou ty ušetřené miliardy!?), ale estébácky fízluje. Všechny jeho rozhovory (naposledy třeba v TV Drtinová-Veselovský) jsou prošpikovány nenápadnými výpady i vůči koaličním partnerům a všechno je jen prý, a jedna paní povídala, já nic, já muzikant, já nepolitik, jen makám pro občany... On netvoří, on rozvrací za účelem získávání pozic...

6 3
možnosti
PK

A víte, že politika je svinstvo za každého režimu? Myslíte si, že Kalousek to myslí "upřímně" a demokraticky? Nezlobte se, ale napadnout Němečka, že on také předražoval ne málo a Mirdu, že účetními machinacemi vylepšoval nedokonalý HDP je docela fikané. Dnes politici se nestřílí, nechodí na souboje ale musí o sobě hodně vědět aby měli proti sobě dost střeliva a uměli ho v pravý čas použít.

1 3
možnosti
PK

I když uznávám, že současný model ANO nemá asi ve vyspělé části Evropy konkurenci, tak by mě zajímalo, v čem omezil Andrej Vaši svobodu. Nemůžete podnikat? Můžete si vydělat jen málo? Abyste mohl podnikat, musíte vstoupit do ANO? Nemáte potuchy co byla normalizace, ale mládí Vás omlouvá.

4 4
možnosti
JB

Zatím neomezil. Celé je to hypotéza. A ta se může časem přijmout, či zamítnout. Děkuji za Vaší neskonalou shovívavost :-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 813x
Jsem vysokoškolský student a člověk milující svobodu, spravedlnost a možnosti demokracie. Stále ještě věřím v optimistickou budoucnost. Politiku dělím na dobrou a špatnou pro Českou republiku a její obyvatelstvo. Nemám rád lidskou hloupost a zmanipulovatelnost, což jsou krásné, ale těžko definovatelné pojmy.

Seznam rubrik