Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

Pan Basta něco viděl na facebooku a šíří to dál. Neuvědomuje si, že hlásá "jedna paní povídala..."? Bloger neuvedl žádný údaj o "budoucí závadné pomoci Charity, ani o minulosti při využití sbírky. Charita pomáhá pomocí 3-králové sbírky mnohými způsoby. Hodit "invazi uprchlíků" na vinu Charitě nebo štědrým lidem je hloupost. Peníze z 3-králové sbírky nejdou 100% na munici, ale pomáhají například "Jiřím Bastům", kteří se dostali do nouze a pomoc potřebují.

2 0
možnosti
Foto

Nějak se mi nechce hned zkraje roku uvažovat programově podezřívavě. Pak ten, kdo věří a věci nepodrobuje zkoumání, je za divného. A já nevím, jestli to je ta cesta, kterou se máme jako lidi ubírat. Dokola si tu pak můžeme přát ... věříme si to vůbec?Sbírce věřím. Určitě pomůže... nějakému jakémukoliv člověku.

2 2
možnosti
Foto

Tak se podívejte, kam v loňském roce směřovala Česká katolická charita / popřípadě ADRA/, své prostředky. Lze to nalézt v jejich zprávách. Rozhodně je tříkrálová sbírka poctivější, než různí lidé, kteří postávají na náměstích s kasičkou.

Pro Vaši informaci - při loňském zemětřesení v Nepálu byla finanční pomoc z ČR v přepočtu na jednoho obyvatele suverénně největší. I tam směřovaly vybrané peníze.

Fakt Vás to nemusí děsit.

3 0
možnosti
  • Počet článků 13
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1004x
moderátor, hudebník - textař - občan (otec) -životní optimista-hypochodndr a stínový ministr sportu.

Seznam rubrik