Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AK

Heh, ono to sbírání mimo možnost diskutovat je na nic. Měla jsem velkou spoustu dukátů a proměnila je za dvd Rákosníčka pro dcerku. Mno, dvd přišlo, ale na jméno Kovářská, pošťačka mi ho odmítla vydat, poslala ho zpět. Psala jsem na e-mail uvedený v podmínkách, že došlo k omylu, ale žádná reakce a můj účet o 30 000 dukátů lehčí. Prostě pohoda. Takoví profíci tu pracují.

2 0
možnosti
MT

A mažou už i za takove detaily, že už to hraničí s úchylkou. Kdybych se podruhe narodil tak bych chtel byt cenzorem na iDnes....

0 0
možnosti
Foto

I92v15o 37C14i50l85i90c29h

7. 3. 2014 16:40

Když požádáte adminy o navýšení, abyste jako bloger mohl diskutovat pod vlastními články, tak Vám to navýší na požadovanou hodnotu.

1 0
možnosti
AF

Na Blesku si můžete psát co chcete, jen místo některých výrazů se tam objeví hvězdičky, ale cenzura téměř není.

0 0
možnosti
MT

Proto mam nejradsi Ceske Noviny <http://www.ceskenoviny.cz/index.php>; A mnohe zpravy se tam objevi drive nez na iDnes. Navic mi neni jasne, na co ta "icka" vlastne jsou? Co se s nimi dela ?

0 0
možnosti
PP

Když si propojíte účet s blogem, nebo FB účtem, můžete diskutovat hned.

2 0
možnosti
Foto

I31v55o 97C22i95l46i80c68h

7. 3. 2014 16:51

Možná je to nyní jinak, ale já to vzájemně propojené od začátku měl a stejně jsem musel požádat adminy o navýšení, abych mohl reagovat.

0 0
možnosti
JD

ony ta íčka alias dukáty mizí jen to fičí ... dokonce se mi poprvé stalo s vysvětlením "bez udání důvodu" ;-D

0 0
možnosti
FT

Je to tak, ale jestli vám v  poslední době zmizela íčka a "životy" Obraťte se na pana Chrástka, to je zdejší čistič a samozvaný strážce morálky(česky bonzák)

4 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3411x
Jsem ortodoxní mánička, která má stále ještě své zuby. Mám svůj pohled na dění okolo nás, čímž rozčiluju střídavě pravičáky a levičáky. Nyní, snad jen přechodně, už jen příležitostný muzikant.

Seznam rubrik