Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J29a94n 78H89o65r32á41k

1. 8. 2014 13:26

Objevil jsem Vás náhodou a jsem rád, že se tak stalo. Pročetl jsem se do Vašich blogů po leden :-) Obecně - se vším nemusím souhlasit, ale určitě budu o spoustě Vašich myšlenek přemýšlet. A o to jde - netrhat si vzájemně vlasy, nelámat ruce, ale DISKUTOVAT. Díky

0 0
možnosti

dobry clanek - KARMA -  pro nektere se zaradite mezi nenavidene blogery, kteri pisi neco, co oni nikdy nepochopi a neprijmou, protoze jejich zlaty Zapad vzdycky mysli vsechno dobre a naopak Rusko a Putin jsou to nejhorsi co muze byt. Vysledek medialnich masazi. Nekdo je proste vuci nim malo imunni!

1 0
možnosti

J68a53n 40S41e55m54i82k

1. 8. 2014 2:50

drobna fakticka poznamka: Breznev byl etnicky Rus, ne Ukrajinec: narodil se a prozil mladi na ukrajine, ovsem rodicum pristehovavsim se kratce pred jeho narozenim z ruska. 

taktez Chruscov byl Rus ac se casti pise ze ukrajinec-na ukrajinu byl poslan jako stranicky aparatcik a stravil tam ve stranickych funkcich necelych 10 let

0 0
možnosti

Ještě přesněji, Brežněv pocházel z národnostní menšiny Čuvašů. To je národnostní menšina ugrofinského původu , vzniklá směsicí volžských Bulharů a Tatarů.

0 0
možnosti

..... jasně, stručně, výstižně R^

4 1
možnosti

Skvěle shrnuto, naprosto souhlasím, jen další mocenské boje velmocí o moc a bohatství a velkým výdělkem do zbraní (jedna z věcí které vydělává U.S.A. miliardy a miliardy dolarů, dokonce se jim ani kolikrát nevyplatí dovážet zbraně a muniční materiál zpět do států, ale výhodnější je ho vyrobit.) Naprostou souhlasím a obávám se že bude ve velmi brzké době další světový válečný konflikt.

3 1
možnosti

Ty jo, Emerika je mocná. Ona dokázala přesvědčit ruské generály, aby zradili Putina a obsadili proti jeho vůli Krym. Chudák se je snažil zastavit, ale neměl šanci. Chytře ho nechali, aby se soustředil na olympiádu a za jeho zády připravili takovou zradu. Potom, CIA rozpoutala nepokoje na východě Ukrajiny, aby dostala Rusko pod tlak. Jejich rusky mluvící agenti dodávali separatistům zbraně a výcvik. Putin se to snažil překazit, ale jeho generálové podplacení CIA mu to znemožňovali. Teď se chudák Putin snaží jen napravit, co spískala ošklivá CIA a snaží se, aby se konflikt nerozšířil do dalších oblastí.

1 5
možnosti

Vždy jde o moc a peníze, myslím si, že Ukrajina není vyjímkou.

6 0
možnosti
Foto

Janukovyč se ve svém prezidenském programu zavázal prohlubovat spolupráci s Ruskem. O spolupráci s EU v programu nic neměl.S EU začal jednat až v průběhu svého volebního období a to asi na základě korupce (má spekulace) Ten program jsem četl. Sbližování s EU měli v programu jiní, ale ti nebyli zvoleni.

Proč si vymýšlíte?

2 1
možnosti

Dobře popsané, karma R^

9 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3411x
Jsem ortodoxní mánička, která má stále ještě své zuby. Mám svůj pohled na dění okolo nás, čímž rozčiluju střídavě pravičáky a levičáky. Nyní, snad jen přechodně, už jen příležitostný muzikant.

Seznam rubrik