Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AN

můžeme zůstat doma,něco podobného pronesl miloš kopecký jako "muž z roku jedna",proč ty západní vzory....;-D;-D

1 0
možnosti
Foto

Miliontej, k vysoké karmě odsouzenej článek na téma "já nejsem žádnej rasista, ale..." Tento spisovatel má mezi Romy dokonce i kamarády. A "pokusil se něco zjistit" a přitom "narazil na blog pana Břetislava Olšera". ;-D 

Já bych ani nereagoval, ale vadí mi, že se u nás najde někdo natolik blbý, že dokonce i v éře googlu je schopen připisovat nevtipnej vtip o černoších Johnu Lennonovi, a navíc to ještě vydávat to za moudrost. Může se stát, že si to přečtou nějací další degenerovaní, kteří to pak už budou předávat dál jako fakt. A John už se bránit nemůže :-/

1 5
možnosti
Foto

Já znám od Lennona jenom "Make Love not War", ale nevím, jestli to je od něj. Jinak, ten jeho vkus bych vážně nechtěl mít...

No, možná v kuchyni. To by bylo zajímavé.

0 0
možnosti
AB

Pane autore, naprosto jste vystihl zkušenost a názor drtivé většiny obyvatelstva. Jen se vám může stát, že vás kvůli tomu nějaký multikulti "inteligent" označí také za rasistu. Vím o tom své. Karma.

11 0
možnosti
Foto

Až na ty dotace, které se milně domníváte, že lze využít na provoz organizace rozumný článek:)

0 2
možnosti
Foto

Adélko, Vy nemáte v prohlížeči zabudovaný spelling checker? Tak to rychle změňte, Chrome to umí.

2 0
možnosti
PV

P16a84v75e75l 39V93é20b70r

25. 11. 2013 16:31

K tomu citátu: Je to parafráze, ne však na výrok Johna Lennona, ale na hlášku z českého sci-fi filmu "Muž z prvního století", kdy pan Kopecký prohlásil "Rasisty nenávidím jako Židy a černochy!"

3 0
možnosti
Foto

A já si dokonce myslím, že to je starý vtip použitý v tom filmu. Ostatně jako "Meteleskublesku dodáme si lesku když žijeme v Česku a natlučem si lebku".

0 0
možnosti
Foto

Já se přiznám, že už jsem unaven. Samozřejmě, že píšete pravdu a vůbec ne špatně. Mně to ale tak trochu připadá jako si v zimě stěžovat na třeskuté mrazy a v létě na vedra.

Jediný rozdíl je v tom, že jak mrazy, tak i vedra pominou, ale tento problém nikoli a vzhledem k nenasytné natalitě se bude jen a jen zhoršovat.

3 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3411x
Jsem ortodoxní mánička, která má stále ještě své zuby. Mám svůj pohled na dění okolo nás, čímž rozčiluju střídavě pravičáky a levičáky. Nyní, snad jen přechodně, už jen příležitostný muzikant.

Seznam rubrik