Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Upřímnou soustrast. Takovým lidem a hlavně mladým říkám- Blahobytu se od levice nikdy až do své smrti  /!!!/ nedožijete. Jedině takového blahobytu, jako byl v Řecku- samozřejmě i s dopadem. Na rozdíl od Paroubkova tvrzení- dluhy se musí platit!!! Blahobyt trvalý může být jedině vytvářením hodnot, což je pro levičáky cizí slovo. Ani ta polévka není zadarmo a pečení holubi sami do huby nelétají. Pravice, kdyby byla jen pro bohaté, proč by ji volili studenti a chudí důchodci? Správná pravice je sociální, protože díky efektivnímu hospodaření je bohatý stát a má dost peněz pro invalidy a důchodce. Levicové strany jsou v skutečnosti asociální, ale to levičák nikdy nepochopí. Kapitalismus je možná někde tvrdší, ale to je jen v lidech. Mnoho živnostníků je takových jako vy, velmi slušných a poctivých. Má-li někdo názor, že všichni jsou zloději, pak říkám- Podle sebe soudím tebe.

0 0
možnosti
Foto

vytváření hodnot je pro levičáky cizí slovo - tak to je tedy MYŠLENKA;-D

0 0
možnosti

A37d74a40m 22S26t43a50v40a

18. 11. 2013 22:57

"z pravičáka levičák?" to je víceméně fuk. Ale z praváka levák! Na to odpovězte! Tak i tak.

1 0
možnosti
Foto

Dalo to hodně dřiny přepsat dějiny. Na školách se desítky let učilo, že Masaryk nechal střílet do lidí, přestože to byla lež a výplach vědomí. To, co tu někdy čtu o disentu, Chartě, Václavu Havlovi ..... nevím, jestli  to jsou jen egostřežné reakce nebo něco temnějšího.:-)

1 0
možnosti

Víte, jak se z pravičáků nejrychleji stávali levičáci? Když zjistili, že neuspěli...že nejsou ve svobodném svět tak "dobří", jak si představovali, když byli "za mřížemi"...a že jich u nás takových je... i když si to zdůvodňují všelijak ;-D

1 1
možnosti
Foto

Podobně se zrodilo i mnoho "pravičáků". A zdůvodňují si to všelijak.

1 0
možnosti
Foto

Moc hezké zamyšlení. Pochopil jste, že každý jsme zde na světě skrze jiné lidi. Co se týče nadávek a nálepek, tak bolševik je velmi oblíbený, i pan Kalousek ho před chvilkou v Hyde parku několikrát použil. Celé to připomíná jistého pána s knírem, který nadšeně hřímal, že je nutné zničit židy a bolševiky :-P

2 1
možnosti

R^ pekny, ale u mnohych zustanete nepochopen, bohuzel.

1 0
možnosti

Bingo.

Jako mladý  utřinos jsem si toho také všiml za těch pár dní zatímního života.

1 1
možnosti

Napsal jste to naprosto přesně. Nikdy jsem nebyl v KSČ, vstup do SČSP jsem nadřízeným několikrát odmítl se zdůvodněním, že s okupanty se nepřátelím, přesto jsem byl po roce 89 kvůli svým levicovým názorům mnohokrát označen za bolševika, soudruha atd. No a ti pravičáci s minulostí v KSČ? I ty jsem zažil i podnikatele, velkého příznivce ODS, dříve spolupracovníka "kontrašů" (vojenská kontrarozvědka).

2 1
možnosti

Možná jste jen nepřišel na chuť tomu ultraliberálnímu "pravičáctví" páně Klause a jeho Svobodných pohůnků. Pod vlivem ideologie ODS z devadesátých let, máme problémy s pojmem "pravice". Znakem skutečného konzervatismu je umírněnost, tradice, kontinuita, přirozené kolektivity a sociální rozměr..

5 1
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3411x
Jsem ortodoxní mánička, která má stále ještě své zuby. Mám svůj pohled na dění okolo nás, čímž rozčiluju střídavě pravičáky a levičáky. Nyní, snad jen přechodně, už jen příležitostný muzikant.

Seznam rubrik