Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Příteli hudební, ty perfektní informace nasáváte z toho hrnku? ;-D

0 0
možnosti
Foto

Pro USA je požehnáním jakákoliv válka, která se vyhne jeho území.

V případě Srbska, Iráku či Lybie to již prokázali. Nyní to dokazují v případě Ukrajiny a zřejmě doufají, že se válka rozšíří do dalších zemí Evropy.

Proto USA nařídily Evopě nesmyslné sankce proti Rusku, zakázaly výstavbu plynovodu Jižní proud atd.

Pro Vás karma R^

2 1
možnosti
JK

Odhlédnu od toho, že Německo, Francie Švýcarsko či Itálie si rozhodně nebudou nechat striktně nařizovat svoji politiku vůči Ukrajině zrovna od USA!.. ale vezmu to obecně 

Tady si Rusko utrhlo kus území sousedního státu.. nyní se vrhá na další jeho území

 a vy si tady budete neustále stěžovat na USA? Je to normální? Ne, to je už fakt síla! .

Já být vámi, tak nelením, vytiskl bych si tento příspěvek a běžel s ním k obvodnímu.. 

Ten Vás jistě obratem pošle ke specialistovi.. 

.. paranoia jak vyšitá!

1 2
možnosti
KV

Američane nezažili 150 let válku na svém území. Zdá se že by ji potřebovali jako prase drbání, aby změnili svůj velkopanský pohled na okolní svět a lidi.!!

1 0
možnosti
JR

J17a36r78a 68R57a84n31k

6. 8. 2014 8:37

Nasla jsem cesky preklad, neda se rici, ze by to bylo spatne prelozene, ale jemne nuance tomu chybi, ono "if" v anglictine neni vzdy presne "pokud"....

Since subtlety doesn’t work with Russians, the president and his European counterparts should also make absolutely clear that we have no interest whatever in how these people solve their Putin problem.  If they can talk good old Vladimir into leaving the Kremlin with full military honors and a 21-gun salute -- that would be fine with us.  If Putin is too too stubborn to acknowledge that his career is over, and the only way to get him out of the Kremlin is feet-first, with a bullet hole in the back of his head -- that would also be okay with us.

Nor would we object to a bit of poetic justice.... For instance, if the next time Putin’s flying back to Moscow from yet another visit with his good friends in Cuba, or Venezuela, or Iran, his airplane gets blasted out of the sky by some murky para-military group that somehow, inexplicably, got its hands on a surface-to-air missile.

Vim, ze takhle nemusi uvazovat kazdy, ale po tom, co se tam deje, pote, co nechteli pripustit nikoho na misto katastrofy, si myslim, ze je jedno, co nejaky byvaly poradce kde rekl, ale ze rusky "statnik" by se mel prestat chovat jako narcis, nebo si to bude prat vetsina lidi na celem svete.

2 0
možnosti
JK

Vážený pane Jiří Vondráčku.. 

pokud tak žerete různé "bývalé poradce" a každé jejich slovo, 

co říkáte třeba výroku poradce šéfa Kremlu Andreje Illarionova, který prohlásil, že cituji:

"Ruský prezident Vladimir Putin se s anexí Krymu nespokojí, k Rusku chce připojit ještě Bělorusko, pobaltské státy a také Finsko" ?! .. ;-)  .. Pokud byste nevěřil, zde je odkaz:

http://zpravy.e15.cz/zahranicni/politika/krym-putinovi-nestaci-chce-finsko-i-pobalti-tvrdi-jeho-exporadce-1073707

No.. já vím.. není nutno ty nadsázky bývalých poradců brát vážně.. bůh ví, co za tím vše je..  a mě by samozřejmě nenapadlo kvůli tomu začít křičet něco ve smyslu  "proč chce milé Rusko třetí světovou válku" .. ;-D Ale třeba to napadne vás.. třeba po této informaci napíšete něco o hrozbě Ruska.. držím palce. A propo.. tady je hezký článek o tom, proč to vlastně Rusko na východě Ukrajiny takto provádí: http://zpravy.aktualne.cz/zahranici/general-sedivy-scenar-rozdel-a-panuj-putinovi-vychazi/r~3f410f7ac55011e392710025900fea04/

4 2
možnosti
RM

Takže se jedná o poradce zaměstnávaného CATO ve Washington D.C. CATO je financováno KOCH Industry, jehož záběrem je z wikipedia:

Koch companies are involved in core industries such as the manufacturing, refining and distribution of petroleum, chemicals, energy, fiber, intermediates and polymers, minerals, fertilizers, pulp and paper, chemical technology equipment, ranching,[3] finance,[citation needed] commodities trading, as well as other ventures and investments. The firm employs 50,000 people in the United States and another 20,000 in 59 other countries.

Nezávislý poradce. Jinak tu válku vedou US v zájmu ovládnutí plynu a ropy.

Zajímavý odkaz, který dodala paní Kanioková:

http://principiis-obsta.blogspot.se/2014/07/der-storenfried-washington-stot-die.html

3 1
možnosti
MC

Valka bude. A kruta. Ale az s islamem. V Evrope. To teprve potece krev. To uz fakt pujde o zivot.

0 0
možnosti
LJ

Diky. Pobavil jste.R^

4 4
možnosti
Foto

Hrůza hrůz . Už i máničky s vlastními zuby "žerou" Putina. Fotbal a svět nemají logiku.:-)

3 6
možnosti
JV

Nežeru Putina, nebojte. Jen mi přijde, že vyjadřování vysokých úředníků zpoza louže patří spíše do hospody a ne na mezinárodní úroveň. Zvláště, když o násilném odstranění představitele cizí země hovoří člověk se zkušenostmi z vysoké funkce CIA. Kam takové jednání může asi dospět?

5 0
možnosti
JM

Zatim jsou agresivni jenom Rusove se svym Putlerem. At daji sve spinave pazoury pryc od Ukrajiny i dalsich zemi ve svem okoli a bude zase mir. 

Pozoruhodne, ze se v ceskem narode najdou jedinci, kteri podporuji ruskou agresi proti okolnim narodum i kdyz musi vedet, ze byli v minulosti jeji obeti a mohou byt znovu.RvRv

5 5
možnosti
ZK

Z98d87e61n69a 10K96o10č21í

5. 8. 2014 19:25

Nějak jsem si nevšimla, že by se Rusko jakkoliv angažovalo!! 

Nebo ono střílí rakety na Kyjev 8-o?

Maximálně přijímá zběhy vládní Ukrajinské armády, aby je separatisté nezastřelili. ;-)

7 7
možnosti
TP

Pan Mayer má naprostou pravdu a jápevně věřím, že tak Putin skončí

2 4
možnosti
KV

A vezme s sebou i Prcinského .

0 0
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3411x
Jsem ortodoxní mánička, která má stále ještě své zuby. Mám svůj pohled na dění okolo nás, čímž rozčiluju střídavě pravičáky a levičáky. Nyní, snad jen přechodně, už jen příležitostný muzikant.

Seznam rubrik