Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Pane Vondráčku, technická poznámka. Píšete, že se Babiš odstřihl od Agrofertu. Není to pravda. Jen jej přestal řídit a na toto místo nastoupil jeho zaměstnanec. On zůstal vlastníkem, a tedy může snadno dění v Agrofertu ovlivňovat. Jako ministr financí bude mít přístup k finančním tokům konkurence. Babiš se neodstřihl. Střet zájmů zůstal.

3 0
možnosti
MP

Možná, že ještě budeme vzpomínat a říkat zlatý Kalousek... Ještě se tomu můžeme smát. Zatím...

1 1
možnosti

Taky jsem si mockrát říkal "teď už snad nic horšího přijít nemůže". A pak jsem čuměl.

1 0
možnosti
MP

Ministr financí by měl být ze strany, která zvítězila a měl by to být zkušený ekonom. 300 firem ministra financí nekrachuje jen  díky dotacím. Bude-li skutečně hospodařit, pak ČSSD nesplní hodně ze svého programu. Takže příští volby ČSSD mohou být jejich pohřeb, tak jako je ted v ODS. Bude-li  bojovat za to, aby naši drobní zemědělci dostávali stejné dotace jako v ostatních státech, pak se mu budu klanět až na zem. Jinak stále nezapomínám na poslední větu ve filmu Hoši guten tag, což napovídá název tohoto blogu..

1 0
možnosti
AR

A72d25a49m 65R55y15c67h46l53ý

30. 1. 2014 18:22

I já poctivý člověk, bych byl lepším ministrem čehokoliv než kdokoliv z ods či čssd ovládán lobbisty, tak jako tomu bylo doposud zvykem

2 0
možnosti
JS

Jen doufám, aby výsledky jeho vládnutí nebyly podobny produktům jeho podniků. Uvidíme po roce. Zajíci se taky počítají až po honu.:-P

1 0
možnosti
MH

I děcko je lepší než političtí flákači a neschopové, kteří se - jak píšete - na vládu připravovali. Ano - ale blbě, blbě!! To víme už 25 let jak blbě. Tak kdokoliv jiný je lepší než dosavadní politické pijavice.

6 1
možnosti
LH

Píšete že p. Babiš vyšel z hnutí které na vládnutí nebylo připraveno. A jak myslíte že je na vládu připravena ČSSD, která se na ni klepe už 7 roků?

7 1
možnosti
MT

V zadnem připade ne húř nez ODS (ktera vlastne predešle volby ani nevyhrala) a jejich neslavna "koalice", o ktere se radeji ani nebudu rozšiřovat...

2 1
možnosti
  • Počet článků 24
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3411x
Jsem ortodoxní mánička, která má stále ještě své zuby. Mám svůj pohled na dění okolo nás, čímž rozčiluju střídavě pravičáky a levičáky. Nyní, snad jen přechodně, už jen příležitostný muzikant.

Seznam rubrik