Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PD

elenloth

24. 9. 2010 14:35
Ještě

Ještě nikdy se mi žena nelepila na dálnici na kufr, asi nikdy mě nepředjížděla 180km/hod (i když tam do auta není tolik vidět, tak nevím přesně), ještě nikdy mě nepodjela na dálnici zprava a nikdy mi nedala myšku. Taky mi ještě nikdy v dešti nezadupla brzdy 2m před autem bezdůvodně a tak bych mohla pokračovat. Takže když chlapi nadávají na ženské řidičky, tak já dodávám, že od jiných žen snesu všechno, protože se mě alespoň nepokoušejí na rozdíl od mužů na cestě zabít. U mě je to tak, že než jsem se naučila parkovat, tak jsem měla právě nejvetší nervy z chlapů a ze všech těch průpovídek o ženských za volantem. Takže za tu spoustu vystresovaných ženských si můžou chlapi tak trochu sami, kdyby se nechovali jako hovada, tak si ženy více věří, získají více praxe a půjde jim to lépe.

0 0
možnosti
G

Gmur

25. 9. 2010 15:57
Re: Ještě

Spravna pripominka. Zadna zena me nepredjela zprava v neprehledne situaci nebo se mi lepila na kufr.

Zadna zena nepredjizdela v prostismeru, kdyz neni videt do zatacky apod. A tudiz se me NIDKY nepokusily zabit nebo odstranit ze silnice jako muzi.

Jinak nerozumim tomu, ze nekdo neumi zaparkovat, kdyz ma za sebou autoskolu. Co tam delaji ti ucitele, kdyz neuci prave tohle?

0 0
možnosti
A

APEG

24. 9. 2010 12:10
Hm,hm..

Nedá mi to nereagovat, ale co už. Vždycky jsem si myslela, že horší řidiči jsou chlapi, a proto taky nadávají na ženy řidičky, aby se cítili aspoň trochu líp. Nedovedu si představit, že výše uvedené odstrašující příklady jste vybral jen ze soudku svých známých a ne ze své fantazie autore.

Navíc to o tom rozhledu na křižovatkách..ženská dokáže sledovat víc věcí než chlap, to nevíte?

Ale abyste neřekl..jezdím už víc než deset let a jediné s čím mám problémy je parkování k chodníku bokem, pokud je tam malá škvíra. Zatím bez nehody, i když mi už kolikrát hodil myšku mladý frykulín, i když přede mnou neočekávaně zarzdil starší pán kvůli změně směru a i když kolikrát nadávám na řidiče, co se záměrně courají v obci čtyřicítkou ačkoli tam není přikázaná.;-D 

0 0
možnosti
G

Gmur

26. 9. 2010 12:37
Re: Hm,hm..

R^

0 0
možnosti
P

parnassius

24. 9. 2010 11:18
Nechci všechny dámy házet do jednoho sáčku,

ale největší problém mají prostě se samotnou technikou jízdy, zejména řazení. Proto jich tolik volí automat. Legrace přichází v okamžiku, kdy z automatu přejdou na manuál.

0 0
možnosti
VB

Vlcacka

24. 9. 2010 11:37
Re: Nechci všechny dámy házet do jednoho sáčku,

Já bych automat nechtěla ani za zlatý prase. :-P

0 0
možnosti
P

PavelRuzicka

24. 9. 2010 11:07
Nu co dodat

snad jen fakt, že ženám v onom efektivním řízení auta vadí pár vlastností, za které nemůžou. Mají horší trojrozměrnou představivost, proto to parkování. Více se bojí. Většina svižnějedoucích mužů své auto dobře zná, ví co od něho může čekat a ti šťastnější vědí i proč se co děje. Ženy obvykle tyto znalosti nemají a nemají k nim ani vlohy. Proto se také auta bojí a je to pro ně často stresující faktor. V důsledku pak ovládání vozu, jež má mnoho mužů natolik automatizované, že ho ani nevnímá, zabírá ženám velkou část soustředění vzláště , pokud něco nejde, třeba zařadit. Samozřejmě i mezi muži a ženami jsou jedinci, kteří potvrzují pravidlo. ;-)

0 0
možnosti
ST

Stará turistka

24. 9. 2010 11:11
Re: Nu co dodat

A pak je ještě jedna kategorie řidiček neumětelek - ony se rády vozí, řízení je přece och tak mužská záležitost a já jsem křehká ženuška, ten můj to má takhle rád. (mám  takovou kamarádku... no, pak se ten její vybodoval, řízení musela převzít ona... to bylo najednou brekotu (jejího) a řevu o slepicích (jeho)).

0 0
možnosti
KB

ladyevil_cz

24. 9. 2010 11:07
Máte chybu...

...v nadpisu ;-D Správně by bylo...Pozor, žena pod volantem :-P

0 0
možnosti
P

polibek

24. 9. 2010 15:07
Re: Máte chybu...

nebo přes volant nevidím a nejsem vidět :)

0 0
možnosti
ST

Stará turistka

24. 9. 2010 10:55
Bejvávalo...

Dnes už jsou ženský řídí auto běžně, takže se to naučily, ne jako dřív, kdy bylo jedno auto v rodině a tatík je za volant pustil jednou za půl roku a pak jen lomil rukama.

Ale je fakt, že i dnes se potkávám se dvěma typy nepříjemných ženských řidičů -

1. neumí parkovat a blokuje druhé místo i u čerpadla

2. riskatně předjíždí na celkem nesmyslných místech, kde stejně nic nenažene.

Obé pozoruji u dam okolo padesátky.

0 0
možnosti
PN

Alrauna

24. 9. 2010 21:37
Re: Bejvávalo...

Asi tak. Najezdím měsíčně dost, a málokdy se mi motá ženská, nejhorší zkušenost mám s chlapy mezi pade a šede, zpravidla plné auto a páneček řídí, jak přivykl za komárů. Zejména zmatené výjezdy do levého mám v oblibě. Vyjedou z pytle za kamionem, ztratí rychlost a začnou blbnout.

Jak z nicku vidno, jsem ženská a přiznávám, že se lepím na zadek, občas probliknu, ale troubím je na kamiony a "nepičuju" na okolní řidiče :D

0 0
možnosti
F1D

Fw 190 D

24. 9. 2010 10:46
Já tedy ženský stavím až na 3.místo nebezpečnosti

za vyjukanýho důchodce v peuegeotu 205 nebo šáde 105 a hlavně za vytuněné vraky 20 letých frikulínů řídících stylem "nakloněná buzna" tedy s levou rukou na volantu a pravým předloktím položeným na sedadle spolujezdce. :-P

0 0
možnosti
N

nnyky

24. 9. 2010 10:38
A jak řídí chlap?

Vysvětlete to, když už jste k nim musel Petru a Marcelu přirovnat :-/

0 0
možnosti
S

Smrť

24. 9. 2010 10:37
Hezké :-)

Trochu znepokojivé - mně ty šovinistické bláboly o ženách řidičkách vždycky přišly přemrštěné, ale na každém šprochu pravdy trochu. Na druhou stranu: lepší se srazit s opatrnou ženou, co leze 30 km/h, než s chlapem, co si za volantem dokazuje, jaký je machr a mastí to v zatáčkách 100 km/h - čára-nečára, rozhled-prdrozhled Rv.

0 0
možnosti
I

ivabublan

24. 9. 2010 10:28
Jako ze zivota ...

karma! ;-D R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 52
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3664x
Občan, zaměstnanec, student a cestovatel.