Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
I

ivabublan

30. 9. 2010 10:03
Doping je nutno legalizovat!

Neni jina cesta.

Absolutne v kazdem sportu je doping. Absolutne kazdy vrcholovy (tj. profi) sportovec bere. Bez zakazanych latek by se tam totiz nemel sanci dostat. Doping zcela zasadne zvysuje lidsky vykon. Ano, jestli pujdete do fitka a budete zvedat cinky, tak tlaky na prsou date napriklad s 80KG bez dopingu a se 130KG s dopingem. Vlastni zkusenost. Kdyz pocitite takovy narost vykonu, tak mate okamzite psychicky problem to nebrat. A ja se tim nezivil, nikdy! Takze jestli bych sport provozoval jako zavislou (financni) zivnost, tak co myslite, jak by to dopadlo?! To by pak nebyla otazka zda to chci/nechci brat, ale zda to musim brat. A ano, musel bych, kdybych nechtel prijit o praci!

0 0
možnosti
H

hromobití02

30. 9. 2010 9:56
No, tak co vím já, tak všichni vrcholoví sportovci berou

A pokud to u někoho zjistí, tak za to může jeho doktor, protože neodhadl správné množství.

0 0
možnosti
PH

petrph

30. 9. 2010 9:48
ale tak třeba proto že vrcholoví sportovci

jsou pořád ještě sportovci - diváci sledují jejich soutěžení a klání, sázejí nebo i jen drží palce svému týmu, svému favoritu, ale současně oceňují i sílu a schopnosti protivníka. . Kvůli tomu jsou ochotni chodit na stadiony či zkousnout při přenosech TV patřičnou dávku reklamy.

Kdyby výkon sportovce a výsledek závodu závisel na tom že se něčím nadopuje a tím přehraje soupeře rozdílem dvou tříd, asi by se na to nikdo nedíval. proč taky. S takovými výkony leda tak do cirkusu....:-/

0 0
možnosti
  • Počet článků 52
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3664x
Občan, zaměstnanec, student a cestovatel.