Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Trochu to srovnání s rokem 2010 kulhá. Šéf Senátu Přemysl Sobotka dokončil tehdy své šestileté funkční období, v listopadu 2010 ho vystřídal senátor za ČSSD. Do dubna toho roku byl předsedou parlamentu rovněž člen ČSSD, Klaus byl za prezidenta zvolen o sedm let dříve. Takže na pár týdnech roku 2010 chcete dokázat CO?!!!

1 0
možnosti
Foto

Vůbec nic. Prostě mi ta souhra přišla zábavná, ač dle vás kulhající. Spíš mi jde o to, jak komunisti for Babiš jsou extrémisté, a for Fiala nikoliv. A taky si vybavuju ponižující jednání sněmovny, kdy supervítězové nechtěli dát opozici ani školníka, a pan Zaorálek jim prorokoval, že za pár let se ve stejné pozici můžou ocitnout sami. Ale letí to, a už se to zas asi dvakrát otočilo. Tentokrát velmi zajímavě.

2 1
možnosti
Foto

P.S.: nemaj ,,náhodou" doposud předsedu senátu,sněmovny i vlády socdemáci?;-D Ale pšt. Co kdyby si to přál takhle ,,netradičně" zařídit i Ánry8-o:-P

2 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1895x
FAMU, scénárista a spisovatel ve výslužbě. Vážím si lidských schopností, ničí mě obludnosti, které takřka denně otravují náš život.

Seznam rubrik