Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZK

Z23d60e13n48a 46K90o31č41í

10. 3. 2013 14:23

Nevím, kdo takové noviny kupuje, ale většina toho čtiva určitě zápasí s existenčními problémy. Asi nejsou skladem žádní slušní novináři a proto píší jen to, čeho jsou schopni. Třeba se jednou i u nás najde vydavatel a donátor, který upřednostní kvalitní, důležité a pravdivé informace od tendenčního póvlu.!!  Možná !!;-(

3 0
možnosti
JK

Moc se mýlíte, paní Kočí. Až se jednou u nás najde drtivá většina, která upřednostní informace před výmysly, lživými inzercemi, pomluvami a fotkami paparazziu...potom...možná. Každý by si našel titul, který hodnotí události tak, jak je komu milo. Přestal by se kupovat bulvár a nastal by ráj na zemi. Jenomže to je utopie, která nemůže nastat. Lidské dno i výšiny tady budou navždy.

2 1
možnosti
BM

Nejlepší proti bulváru je ho nečíst.... Jenže to nejde lidi chtěli odjakživa senzaci... Proto k tomu sklouzávají i  dřív seriozní  noviny. Žijí z reklam, tudíž musí být čteny a aby byly čteny musí psát to, co lidi chtějí. A většina chce senzace... Koho zajímají  filozofické články, odborné statě o kultuře či společnosti. Ne, lidi zajímá,kdo se kde opil, kam spadl, jaké má či spíše nemá ta či ona dáma kalhotky či podprsenku, jakou nemocí trpí, kolik mu zbývá života, jak zkrachoval, kolik kdo má milenek či milenců a co uvařil. Bohužel......

4 0
možnosti
Foto

Vejce nebo slepice?

Kde a u koho před lety začal ten spor? Špatní novináři? Špatní politici, kterým dobří novináři rozkryli karty a sklidili za to nadávky?

Pokud ovšem prezident (který předtím sliboval sjednocování) ve svém inauguračním projevu napadne novináře jako celek a dav mu za to tleská, pak.... nás asi sjednocování nečeká.

3 5
možnosti

pokud si pan Macháček přeloží výrok "některá média" na výrok "novináři jako celek", pak je jasné, co je vejce a co slepice. Pan Macháček by jistě zapadl mezi úroveň novinářů "některých médií"

4 3
možnosti
JK

Můžete mít autore stokrát pravdu a v titulku ji jistě máte. Bojovat s podvraťáky a hyenami může kdokoli - kromě vrcholného politika. Řekla bych kromě jakéhokoli politika. Politik může tyto druhy urážet (prezident beztrestně), může je žalovat, ignorovat...ale v žádném případě nesmí vyvíjet snahu media ovlivňovat, umlčovat nebo určovat kdo může a o čem a kdo nesmí psát, mluvit nebo zpívat. Potom může nastat doba, kdy "hlídací psi" budou označeni za pudli a podvraťáky a umlčeni náhubkem. Že jaksi (a rád) vylije politik vaničku i s děckem. Paparazzi jsou opravdu hnusná čeleď a i když to tak může vypadat, nejsou "významná část medií".

1 3
možnosti
SB

Zemanova válka s MfD a HN bude asi dlouhá a zákeřná - máme se na co těšit, ale popravdě řečeno, po shlédnutí předvolební debaty MZ a KS moderované p. Kubíkem se prezidentově odporu vůči těmto "novinářům" ani něčudujem

4 2
možnosti
JK

Já pořád nemám představu o způsobu takového boje. Založí si Zeman své vlastní noviny, rozhlasovou stanici či jiné medium? Nebo použije ruské způsoby boje s novináři?

2 3
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1895x
FAMU, scénárista a spisovatel ve výslužbě. Vážím si lidských schopností, ničí mě obludnosti, které takřka denně otravují náš život.

Seznam rubrik