Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Btw. co je Vám do toho kde, zda a v jaké výši kdo platí daně? Je to jejich čistě soukromá věc. Zneužívat k tomuto hnoji jméno dvojnásobné wimbledonské vítězky i jiných sportovců je přinejmenším drzostí...

1 0
možnosti
LN

...nooo...tak jste si uplivl....je vám lépe...????

2 0
možnosti
Foto

Daně jsou vždy jen a jen loupeží, takže musí být vybírány pod pohrůžkou násilí.  Stejně jako by lidé nedali nic lupiči, kdyby jim nehrozil násilím, nedali by lidé nic ani státu.   To co se pak s tímto lupem děje je již nepodstatné.  Nemorální je jen ta prvotní agrese, která nás donutí zaplatit.

1 0
možnosti
Foto

"....protože v USA a v Kanadě daní všichni hokejisté NHL, protože by si před vztyčováním americké či kanadské vlajky před zápasem na stadionu nemohli přiložit dlaň na hrudník."

Ach božínku, dlaň na hrudník.... Jestli ono to nebude spíš proto, že nelze celoročně hrát NHL v severní Americe a přitom bydlet v Monaku.

Kvitovou nechte ať si bydlí kde chce. Tenis ji nenaučil ani nezaplatil žádnej tenisovej svaz nebo dokonce spolek daňových poplatníků, jak si někdo myslí. Platila to hlavně rodina a je za tím výhradně její osobní talent a dřina. A i kdyby Petra za celej život nezaplatila na daních ani korunu, pořád toho ještě pro Česko a jeho (hospodářsky zužitkovatelné) dobré jméno udělala daleko víc, naž tento mektající daňový expert i se všema zdejšíma blogerama dohromady.

4 0
možnosti
PH

Jo jo jen si řekneme proč jsou daňově ráje! Natvrdo řečeno pro to aby se mohli krást a prát peníze.  Tak tak.

0 2
možnosti
EP

Oni ti penízové se mohli krást? Asi by tomu podle vás zabránili ostnatí drátové. Ach ta čeština.

1 0
možnosti
IN

Pravdu máte pane Švejda.R^

0 0
možnosti
ŠM

Vadí mi to a nejen u sportovců...žiješ tady? Tak tu budeš i danit!

0 1
možnosti
PK

P81a59v50e31l 29K74u86l31a

10. 7. 2014 10:02

Nojo, ale kde žije Kvitová ;-)?

1 0
možnosti
Foto

Praha, čtvrtek ráno, rok někdy uprostřed normalizace, ulice S. M. Kirova (dnes Štefánikova), fronta před vyhlášeným Arbesovým knihkupectvím. Co by kamenem dohodil od dnešní redakce iDnesu. Dlužno podotknout, že nikoliv rekordní fronta, ale přece jen... Kolemjdoucí paní se ptá (tak nějak do pléna, nikoho konkrétního)  .... - Ono dnes něco vychází? Já jsem si na Novinkách ničeho nevšimla

- Jó, Švejda, novej Švejda, zní odpovědi z fronty.

- Švejda? Co to je?, nechápe paní.

- No to je takovej skoro Páral. Možná trochu míň rejpavej, ale fakt se dobře čte... 

- Kdy se vlastně musím vrátit do práce...  uvažuje nahlas ta paní. - To stihnu, já toho Švejdu zkusím - a zařadí se na konec fronty.

Pane Švejdo, za tenhle článek souhlas a karma - a jen tak mimochodem - Vašich Dva tisíce světelných let bylo asi nejlepší  (v rámci na hraně povoleného) vyjádření naší generace k povinné vojenské službě.

1 0
možnosti
JR

J37a56n 54R42á58ž

9. 7. 2014 23:52

Když si všímám, jakým způsobem jsou zpronevěřovány naše daně, nedivím se, že tolik poplatníků volí daňové ráje.

5 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1893x
FAMU, scénárista a spisovatel ve výslužbě. Vážím si lidských schopností, ničí mě obludnosti, které takřka denně otravují náš život.

Seznam rubrik