Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pozn.: V r.1946 volby lze označit pouze s velkou nadsázkou za svobodné volby, spíše za maximálně svobodné v daných podmínkách (omezený počet stran atd.).

1 0
možnosti

Z96d88e71n31a 38K90o48č79í

23. 1. 2014 15:17

Pro mě je slovo odeesák stejně sprosté slovo jako slovo komunista. !!!!

1 0
možnosti

Z mého pohledu je to jinak: odeesák je stejně slušné slovo jako jako slovo komunista.

0 0
možnosti
Foto

Váš blogg mne potěšil. Dokonce velmi. Pro to nečernobílé vidění.

1 0
možnosti
Foto

ale úplně je být slušný člověk.:-) diskuze je výživnější než článek, zajímavé jak se tady přehajuje "kdo za to může" o to víc mě těší, že jediná strana v které jsem byl a jsem je Českoslovenká napoleonská...je mi tak dopřáno těmto argumentům a diskuzi přihlížet zcela nad věcí a s úsměvem, aniž bych se musel nějak obhajovat.:-)

0 0
možnosti
Foto

ODS tuto zemi přivedla ke krachu. Kde je ten krach já jej stále hledám. Pokud se týká privatizace, tak tu schválilo OF a právní podklad tomuto procesu položilo Federální shromáždění ČSFR, schválením zákona č. 427/1990 Sb. Byl to „Zákon o převodech vlastnictví státu k některým věcem. Připravovala ji legislativní rada vlády, která k tomu dala právní podklad, a v čele legislativní rady vlády byl JUDr. Rychetský. Masová privatizace v první polovině 90. let minulého století je jednoznačně nejúspěšnějším projektem moderního českého státu. Skládala se z restitucí, převodu státního majetku na obce, malé privatizace, velké privatizace a kuponové privatizace. Tolik pro vaši informovanost.

2 2
možnosti
Foto

ODS se jen spojením s ekonomickou mafií pilně a neúnavně podílelo na rozkrádání státního rozpočtu neskutečným nafukováním státních zakázek a rozjezdu profitového systému, proti kterému je vrchol pyramidy Herbalife jen parta altruistů.

Lehké topné oleje, vojenské zakázky, silniční a železniční stavby, IT "systémy", "Marketingové" poradenství, brožurky za ceny knih v jehněčí kůži s pozlaceným hřetem, atd. atd. atd.

Vrcholem bylo oposlmluvní dojednání s konkurenčním mafiánským táborem. Pak už jen totální hnůj.

Byl jsem jejich volič (program mi jako OSVČ byl logicky nejblíže), ale dnes bych si už před sebou neuměl omluvit (dokonce ani odporem ke komoušům....a to je u mě, co říci), kdybych jim to hodil (teda hlas);-)

2 0
možnosti

J75a83n 81Š75u17s47t72e33k

23. 1. 2014 8:38

Nádhera!!!

Jemně a s citem jste nafackoval všem pokrytcům, zakomplexovaným komunistobijcům a velké části novinářů. Podle reakcí níže jste dokázal zesměšnit (určitě nechtěně) všechny hlavy, které se po roce 1989 velice rychle naučili opakovat hesla ODS a přestali o dění kolem sebe samostatně přemýšlet. Jak říkám - nádhera!

Inu, moudrost se v článku kloubí se zkušeností a lidskostí. 

KARMA! !!R^

P.S Prosím potrefené, aby své mínusy odkládali níže. :-)

5 1
možnosti

Co je to komunistobijec? A ke všemu zakomplexovaný, V životě jsem se s nikým takovým nesetkal, stejně jako s tím, že by měl nějaký komunista či exkomunista problémy s kariérou po Listopadu, spíš to bylo naopak;-D

3 0
možnosti

Aha, tak po přečtení diskuse lze konstatovat jediné - autor je... komunista. Víc slov netřeba.

3 1
možnosti

Bylo by příjemné, kdyby oDS zveřejnila, kdo z jejich členů byl před rokem 1989 členem KSČ nebo aktivním svazáckým funkcionářem - čekatelem na rudou knížku.

Mnoha lidem by pak došlo, proč se v této republice tak krade.

3 0
možnosti
Foto

Poctivě jsem přečetl všechny dosavadní příspěvky a nenašel jsem, co jsem hledal. Totiž - ani jsem nepředpokládal, že to najdu.

Jde o jednu větičku z blogu: ODS přivedla naši zemi ke krachu a morálnímu rozvratu. Všichni diskutují , co kdo dělat za komoušů a nekomoušů , kdo kolaboroval , kdo ne....Ale o tom krachu a morálním rozvratu ani slovo.

A)  - krach - naprostá pitomost - jezdím od 'Šumavy po Beskydy a nikde jsem neviděl hladové bouře či frontu na polévky. Bezdomovci jsou , ale není to jejich volba ? Nebo chlast ? U Kauflandu či Tesca někdy není kde zaparkovat - bída zde není.

Viděl jsem chudé , krachující země , ale dnešní ČR to není.

B) ad- morální rozvrat .Vždy k tomu musí být dva - jeden rozvrací , druhý se nechá. Korumpovat se nikdo nemusí nechat - naopak , může na to poukázat. Deficit morálky bych viděl daleko větší za minulého režimu - většina z nás více či méně předstírala loajalitu , těch svatých bojovníků bylo opravdu "zo pár".

Tristní ale je ( s tím s autorem souhlasím) , že ti nejvíce kolaborující , dokonce bývalý režim budující a z něj těžící , jsou opět na čele pelotonu. To jsou ale tzv alfa samci , kteří vždy a všude musí vést. Typický případ je náš p.p.- MZ. Ten musel během vyhnanství na Vysočině trpět mnohem víc než Havlíček v Brixenu.Mimochodem , Havlíček netrpěl vůbec, ubytován v nejlepším hotelu ve městě s dietami většími než plat úředníka v Čechách.

5 3
možnosti

Souhlasím s vámi, až na toho Havlíčka. Pokud vím, v hotelu rozhodně nebydlel, akorát mu z hospody nosili jídlo do domu, ve kterém s rodinou žil, byl stále pod dohledem, korespondenci mu veškerou lustrovali... Pořídili si tam s manželkou tuberkulózu, na kterou zemřela napřed ona a asi rok po ni i on, nebylo mu ani 35. Rozhodně bych to nenazývala, že netrpěl a že na tom byl líp než Zeman na Vysočině.:-/

1 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1895x
FAMU, scénárista a spisovatel ve výslužbě. Vážím si lidských schopností, ničí mě obludnosti, které takřka denně otravují náš život.

Seznam rubrik