Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

1) každému opravdu přeji žít v takovém společenství, které je spravedlivé. má na to z podstaty člověčenství nárok

2) bohužel  v současnosti nevím o takovémto společenství nikde na světě

3) převážná většina  politiků to ale slibuje, ale určitě ví že to tak není - je to tedy pokrytectví politiků a politiky

4) je tady jedinečná moc peněz jež rozděluje společnosti jak věcně tak intelektuálně

5) světová společnost je tím vším vlastně duševně nemocná

6) lék jak z toho - nějak o něm nevím 7) ale myslím, že začátek je v nás všech - je to morálka začínající u jedince a pokračující přes všechny stupně bytí Tak bych mohl pokačovat ještě dále ale..... Jen chci podotknout , že to na té Ukrajině není o té morálce .... bohužel

1 0
možnosti

Soudruh Zaorálek se postará, jak církve budou utrácet peníze. Soudruh Zaorálek se postará, aby Ukrajina byla jednotná. Soudruh Zaorálek zajistí, aby už zítra bylo euro a byli jsme v eurozoně. Soudruh Zaorálek se musí do všeho míchat... Typický učitel VUML.

1 0
možnosti
Foto

Zaorálek je klasický žvanil a mluvka, který zaníceně a plným důrazem, jako jezuita, dští oheň a síru na oponenty a to s takovým zaujetím, že se občas sám v tématu ztratí.

A když už se nějaký masochysta rozhodne ho delší dobu pozorně sledovat, tak najednou zjistí, že je asi v jiném životě, neboť žvanil Zaorálek v zájmu své věci neváhá překrucovat realitu a nemá daleko ani k výrazně nepravdivým tvrzením.

To zas máme pidistra..... FUJ!

1 0
možnosti
Foto

Sledoval jsem dění na Ukrajině velice pozorně, a nekoukal jsem jenom na "jediný objektivní zdroj informací u nás - ČT". Díval jsem se do zpráv na západě, na východě (na internetu). Protože jsem i trochu pamětník, tak si troufám říct, že za a) Ukrajinci se nebudou zrovna našeho ministra na ZAMINI ptát co mají se svou zemí dělat (potažmo se nebudou ptát moc ani EU); a za b) Na Ukrajině bude ještě docela dost horko, jen co se lidé "probudí" a zjistí co si vlastně vybojovali. A co se bude dít ve východní (ruskojazyčné části) Ukrajiny.... o tom se asi dozvíme docela brzy. Určitě to nebude klidná procházka růžovým sadem.Rv

4 0
možnosti

Z30d36e91n14a 53K91o20č57í

23. 2. 2014 17:24

Ukázalo se, že Zaorálek na vysokou politiku opravdu nemá. !!R^

2 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1895x
FAMU, scénárista a spisovatel ve výslužbě. Vážím si lidských schopností, ničí mě obludnosti, které takřka denně otravují náš život.

Seznam rubrik