Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JB

pegaska

27. 8. 2008 9:18
Kurz? K ničemu

Nechápu, k čemu by měl být takový kurz užitečný při ztrátě bodů např. tomu řidiči kamionu, co mi včera najel na dálnici do levého jízdního pruhu cca 100 m před čumák auta rychlostí cca 70 km/h, když se jal uhýbat ještě pomaleji jedoucímu kamionu, nebo o kus dál tomu řidiči, co ve zúženém místě prudce zabrzdil, když zjistil, že řada kuželů vymezující zužující se jízdní pruh je nerovná a tudíž nezvládne pokračovat zhruba stovkou, ale raději zpomalí na 30 km/h... K čemu bude takovým lidem zvládat smyk, nebo učit se jezdit za ztížených podmínek, když za normálních podmínek jedou, jako by byli na celé silnici sami?

0 0
možnosti
SN

kuča

26. 8. 2008 13:53
Pan poslanec, lkterý si to prosadil

:-(je údajně spolumajitelem tohoto polygonu. Je kto opravdu k ničemu, mělo by to být 2O hod. psychického převychování. Jezdit se každý naučil v autoškole, a pokud není blbeček, tak jede v souladu s podmínkami, které jsou dané  v době jeho jízdy. Bylo by to levnější, ale k tomu není potřeba autodrom, a to by nevydělávalo peníze!!;-O

0 0
možnosti
JN

tojsouveci

26. 8. 2008 13:47
Já to vidím takto

Klub vězňůKlub vězňů na tajné poradě rozhodl, že začne s lobováním v parlamentu za podobnou instituci jako je polygon v Mostě. Proslýchá se, že by se jednalo o jednu vybranou psychologickou kliniku, kde by si vězeň zaplatil jednodenní kurz správného jednání a byly by mu automaticky umazány  3 roky z trestu. Pokud by byl trest nižší, tak by byl zrušen zcela. Cena kursu dosud nebyla stanovena. Zatím se proslýchá něco o dvaceti tisících. Už nyní si někteří z poslanců propojených s majitelem nejmenované psychologické kliniky slibují, že se tam rámci jednodeního školení vězni a recidivisté změní k lepšímu a aktivně se zapojí do pracovního procesu a začlení se do společnosti. Dalším kladem jsou ohromné úspory ve věznicích.:-)

0 0
možnosti
ZW

cassul

26. 8. 2008 12:19
Omyl - kurz přinese mnoho

... peněz do kapsy provozovateli toho kurzu, který má ze zákona zajištěný trvalý příliv zákazníků... a o to přece jde, ne?

0 0
možnosti
JK

Terrurek

26. 8. 2008 11:19
stará věc (půl roku min)

...na všech informačních kanálech jako novinka :) to bude asi zaplacená reklama ne :) nejen zákon ale i reportáže šité na míru Mosteckému polygonu :)

0 0
možnosti
DO

oId fashioned Vince III..

26. 8. 2008 11:19
ani není divu,

že jste "o žádný bod zatím nepřišel...". Ono to jde dost těžko:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 20
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 969x
Pracující muž, jeden z mnoha lidí v naší zemi

Seznam rubrik