Diskuse
Wasabi a 5% pravdy
Děkujeme za pochopení.
Lesní sběř
A Zlej táta...
...už existuje, byť pravda jen jako fotomontáž: http://nd01.jxs.cz/925/117/1bbb7b85dd_38238646_o2.jpg
pěnice
Nedávno jsme doma vzpomínali,
jak jsme v dobách socializmu vyráběli doma šunku, tlačenku i paštiky. Přitom salámy byly tenkrát dobré , např. dietní salámek byl růžovoučký, voňavý. Dnes bych předpokládala, že když je všeho dost, měly by výrobky být kvalitní.Opak je pravdou. Nekupuju konzervy, ale manžel žádal paštiku. Jasně jsem tam cítila mleté kosti, bylo to bez chuti a zápachu. Tak jsem se rozpomněla na dřívější dobu a udělala paštiku doma. Stačí bůček, játra a česnek. Nemá to chybu.
Sven Gumby
Re: Nedávno jsme doma vzpomínali,
No jo, růžovoučký salámek... Dneska už se tam těch dusitanů tolik sypat nesmí, jsou na to normy.
realya
Fandím nápadu
se Zlým tátou Jestli to zrealizujete, budu váš věrný zákazník. Mohla by se dělat i náhražková Nugeta s názvem Drzý spratek
maxas
No jo no,
zase jeden co neví, že podstatou demokracie je lež a pokrytectví, a kdo lže ten i krade. Jinák to prozatím nevidím, blbý co??
jiristary
Re: No jo no,
lež a pokrytectví je podstatou lidské duše, nikoliv demokracie...
Wolf_Net
Zlý Táta
a pak ještě různé výrobky v prášku pod značkou Krkavčí máma, ne? Až budete potřebovat investora, dejte vědět, zní to jako dobrý plán pro trh, kde člověk nekoupí nic pravého ani když to skutečně chce zaplatit. Např. skutečně kvalitní salámy aby si člověk vyráběl sám.
Rudolfína
Re: Zlý Táta
o domácích salámech nic nevím, ale znám ženy, co doma vaří šunku. To já jsem žabař, já jen peču chleba a rohlíky. Čímž odpovídám na autorovu otázku, kdy nám naposledy chutnal rohlík.
repanak
Moc pěkné
Ale asi by dnes těžko uspěl poctivý kapitalista, v jehož portofoliu by kromě honby za ziskem, udržení se na trhu a reklamy byla i radost a pýcha z perfektních výrobků či služeb, které produkuje. I když kvalita něco stojí.
Miflonides
Freud by měl taky ze mě radost
Možná mne vymažou, kvůlivá tomu přisprostlému slůvku co jsem je dal - považte tu drzost - dokonce i do nadpisu! A tak když už budou mazat, ať si hezky zamažou.
Víte, já se stal na stará kolena básníkem (viz http://sedlak008.blog.cz/) a to přesto, že jsem taky studoval FEL jako autor (akorát že v Brně).
A teď k věci. Myslí mi to už pouze asociativně, byť jsem bejval dobrej na matiku. A sotva jsem svůj příspěvek odeslal začal jsem uvažovat (sotva vystřelil, začal mířit): jak jsem na to prachsprosté slovo přišel, to přece nemůže být jen tak! No ano, ovšem už to mám! Včera jsem si dal večeřičku z konzervičky. A chutnalo to - no schválně, hádejte jak! Freud by měl taky ze mě radost, no ne?
Miflonides
Hovínko!
To není špatné, to je přímo dobré, vy jeden "Zlý Táto"! Co nám dnes zbývá, než se hořce smát tomu, co kolem nás jen jen kvete?
To jsem dneska zlej, to jsem dnes tak zlej, že se mi chce říct nějaké to sprosté slůvko. A začnu hodně zostra, třeba: hovínko!
Danny_Kay
No...
...to s temi 5% je sice pravda,ale...ono se to takhle prodava i v samotnem Japonsku. Samozrejme,ze v Japonsku lze sehnat i 100% wasabi, ale i v Japonsku je to sama nahrazka...
- Počet článků 29
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 1181x
Vystudoval jsem ČVUT FEL obor Umělá Inteligence, zajímám se o ekonomiku, politiku, nové technologie a IT...povahou věčný idealista a snílek