Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

Život je o kompromisu a zvlášť v dnešní době globalizace a u malého státu. Jsou nás 2% z půl miliardy  a 21 poslanců ze 751, takže "strategicky" toho mnoho či spíše nic - neovlivníme. Navíc ta hrstka poslanců hájí spíše svoji politickou linii, ne vlastní stát. Ale pořád si myslím, že nic lepšího než EU není. Přiznám se, že mě Keller zaskočil s tím funusem farmářských trhů, když si sem pustíme více Ameriky. Když budou farmářské trhy jako ve Francii a Češi vyšší ceny ochotni zaplatit (Carrefour či Auchan jsou také podstatně lacinější) a podpořit kvalitu, tak fungovat mohou. Ale přiznám se, že jsem nějaký senzační chléb na trhu nebo ve speciálních prodejnách a la SKLIZENO ještě nekoupil.

0 0
možnosti
JL

Vazeny pane, prave jsem se vratil z volebniho mista, kde jsem dal hlas jednomu seskupeni, ktere je na kandidatce. Vsak moje volba me tesi je z polovice. Nevim jakou osobu jsem svojim listkem podporil. Zase jsem volil 'bublinu' (presto, ze jsem dva kandidaty zakrouskoval) a ona vychrli, podle procent ziskanych v techto volbach, jmena zvolenych podle nazoru teto 'bubliny' a ja , volic, pet let je uz neuvidim. Oni se zodpovidaji te 'bubline' ne me volici. Ja nemam zadne moznosti je kontrolovat. Nemam moznost vedet jak volili v tech otazkach, na ktere vsichni nadavame. Zadejme zmenu systemu voleb. Zadejme zverejneni otazek ktere EP projednal a jak nasi poslanci hlasovali! Zadejme odpovednost od nasich poslancu. Verim, ze nezadam mnoho jako obcan od nasich organizatoru nasi ucasti v deni EU.

0 0
možnosti
EJ

E78v86a 42J75u43s80t25o92v95á

23. 5. 2014 14:01

Dobre napsano, ale nikde tip na vychodisko z bludneho kruhu... Ti, co se chteji nechat zvolit, neponoukaji vychodisko pro nas, ale jenom pro sve blaho z vysokeho prijmu, smutne...:-/

0 0
možnosti
MK

Výborný článek, díky. 2 poznámky. Českou republiku jsem si jako vlast svobodně nevybral ani ji nevolil, EU ano, proto ji mám raději. Včera mi v debatě chyběla paní Vicenová ze LESa, myslím, že její názory na EU jsou nejkompetentnější.

0 0
možnosti
PH

Nesouhlasím s Vámi. Napřed jsme postavili střechu a nyní hledáme, jak postavit základy na vymezeném prostoru, který se nedostává a nahrazujeme to rozšířením onoho prostoru pro nové základy.

2 0
možnosti
MW

Rozumný článek. R^

1 0
možnosti
JT

Tak tak, Eurokraty je treba rozprasit. Vladnout si muzeme sami a lepe. A navic usetrime vypalne, ktere jim tam musime posilat.

1 3
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1129x
Překladatel zejména technických textů se zájmem o ekologii, energetiku a kulturu

Seznam rubrik