Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J83a68r35a 23R80a35n84k

7. 3. 2014 1:25

Jediny zaznam rozhovoru, o kterem zde pisete je v Estonstine, zadny v anglictine neexistuje a to kde se objevil je na blogu H. Turnera, ktereho nikdo nebere vazne:

Harold Charles "Hal" Turner (born March 15, 1962) is an American white nationalist, Holocaust denier[1] and blogger from North Bergen, New Jersey. In August 2010, he was convicted for making threats against three federal judges with the 7th U.S. Circuit Court of Appeals. Prior to Turner's arrest, his radio program, The Hal Turner Show, was a webcast from his home once a week.

0 0
možnosti
MK

Já už nevím, jak bych to řekla. Oni se prostě zbláznili. Vy se mě ptáte, čím to všechno skončí? Já ale znovu říkám, že je to teprve začátek. Ještě uslyšíme a uvidíme o ozbrojených skupinách, které se opět – tak jako v Kyjevě – zázračně objeví. Budeme svědky (naplánovaných a cílevědomých) protižidovských pogromů. A tentokrát nepůjde o žádné titušky, nýbrž "ukrajinské a rabující nacionalisty" skandující hesla: sláva Ukrajině. A nemusíte mít velkou fantazii, abyste si dokázal představit, jaké to bude sousto pro ruskou televizi s komentářem: Ukrajinou zmítá fašismus a radikálové, před nimiž je nutné ochránit etnické Rusy.

Už jsme to zažili při teatrálních show strany Svoboda, ale i na Majdanu, kde se navíc tihle šílenci uchylovali ke zvěrstvům na lidech. A vždy se u toho jako zázrakem objevili reportéři ruské televize. Pochopte, že jde o jednu z hlavních zbraní ruské propagandy. Proto tak úporně a stále dokola hovoří o nacionalismu a fašismu na Ukrajině. Jsou to pečlivě připravené scénáře.

2 0
možnosti
DR

Promiňte, ale Váš překlad toho, co vyřkl estonský ministr, je silně zavádějící a docela významně jste pozměnil význam věty.

4 0
možnosti
JC

Střílení mělo urychlit a eskalovat vzpouru, což nebylo v zájmu Ruska, které mělo v té době svázány ruce probíhající olympiádou v jeho režii. Rusko mohlo zasáhnout až po olympiádě, proto nelze rozumně předpokládat, že by jakkoli iniciovalo střílení během olympiády.

Janukovič mohl střílení nařídit přímo policii a neudělal to. Janukovič by si navíc určitě nenařídil střelbu do vlastních policistů - decimace se dělají až po boji, nikoli při něm.

4 3
možnosti
JM

Já to vidím tak, že ty skupiny byly (minimálně) TŘI. Standartní demonstranti, kteří vyjadřovali svou nespokojenost, policie a pak ti, co za každou cenu nechtěli, aby se ty první dvě nějak domluvily, aby demonstrace skončila. Takže stříleli na obě strany, podle hesla "Rozděluj a panuj". Kdo je instruoval, nevím, ale nějaký "kmotr" za tím byl...

4 0
možnosti
ZM

A stejně se najdou "chytráci", kteří budou odmítat tomu uvěřit. A "furt si budou dál mlít to svoje".

0 0
možnosti
Foto

Ostřelovači stříleli na obě strany a proto je objednali demonstranti. 

Moudrá lékařka....

A z tohohle se plno lidí může podělat jako z jasného důkazu viny barikádníků.

Komu není shůry dáno....

2 2
možnosti
ZK

Z76d70e41n77a 13K18o12č48í

6. 3. 2014 15:25

Ono to tvrzení není pouze podle oné lékařky. 

Těžko by policie posílala své ostřelovače na území, které ovládala opozice.

Střílelo se ze střech na tomto území. policisté by těžko z těchto střech unikly bez povšimnutí. Úniková místa hlídali hoši s červenými pásky na černých kombinézách.

Demonstrující tvrdili, že si mysleli, že tito hlídkující chytili minimálně 4 ostřelovače. Ve skutečnosti je pouze odvedli ( pravděpodobně UDARovci ) do bezpečí.;-(

6 4
možnosti
FT

Chrástku, aby bylo mezi námi jasno! Za to tvé udávání po tobě půjdu jak ohař, spolehni se, já to umím.  Je to mé vyhlášení války podvraťákovi , pod jakoukoli identitou...;-€;-O

4 4
možnosti
JC

Budete to "muset dát", to slušné a kultivované diskutování, pane Tykači (jinde jste mi napsal, že to nedáte). Já a určitě i mnoho dalších diskutérů sem chodíme, abychom si poklábosili o všem možném normálně, třeba i nesouhlasně. Ale to, co provádíte Vy v poslední době, to už je moc daleko za hranou. Vaše urážky a hrubosti opravdu nepatří do slušné diskuze. Jestli chcete jenom trollovat a nadávat každému, kdo je Vám z různých důvodů nesympatický, najděte si jinou skupinu jinde. Přeji Vám pěkný den.

5 5
možnosti
JM

R^ Ale stejně jsou ti Ukrajinci šikovní! My se babráme s volbami a sestavováním vlády řadu měsíců, a oni stihnou vyrobit nový parlament i novou vládu s premierem prakticky "přes noc". Kdo umí, umí, ať žije demokracie !!

5 1
možnosti
JL

Pamatujete na rok 1989. Taky jsme to dokázali.

0 0
možnosti
MK

Nejdřív to bude jen konspirační teorie a potom se o tom zakáže mluvit a bude hotovo ;-)

3 0
možnosti
JL

Píšete něco o jednoznačném faktu, já jsem se dočetl toto:

Estonské ministerstvo zahraničí popírá, že by Paet v rozhovoru vyjádřil své přesvědčení o vině nového ukrajinského vedení za krveprolití v Kyjevě. "Ministr zahraničí Paet jen podal přehled toho, co předchozí den slyšel v Kyjevě a vyjádřil obavy ze současné situace," stojí na oficiálních stránkách ministerstva. Odmítáme tvrzení, že Paet posuzoval podíl opozice na násilí."

"Je velmi politováníhodné, že jsou telefonáty odposlouchávány," uvedl sám Paet. "To, že byl tento telefonát zveřejněn, není náhoda," podotkl. RT záznam zveřejnila den poté, co ruský prezident Putin prohlásil, že snipeři mohli být provokatéry z řad opozice.

Mám věřit Vám nebo druhé straně. Případně mi sdělte, proč mám věřit Vám.

6 0
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1129x
Překladatel zejména technických textů se zájmem o ekologii, energetiku a kulturu

Seznam rubrik