Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

příčina a následek,ožrala který dělá ostudu-prst pod hradem.,Kdyby nebyla příčina........

0 0
možnosti
Foto

...a jaká byla příčina té Černého ostudy s ENTROPOU? Že by vize Zemana v budoucnu na Hradě...?

1 0
možnosti
Foto

doopravdy nechápu to, proč obecné zhrubnutí všeho co nás obklopuje a politiky obzvlášť, vyčítáte Davidovi Černému a s vámi blogeři Kroupa, Janský a další. On přeci nezpůsobil to, že na sebe mluvíme sprostě nebo se rovnou pereme, namířil svoje vulgární dílo tam, kde se nachází osoba, která vulgaritu, řepáctví a neúctu k protistraně, do politiky, a tím do veřejného života jako jedna z prvních přinesla Vztyčený prostředník na Vltavě je důsledek a ne příčina současného stavu. A Černý za ten stav rozhodně nemůže více než vy nebo já.

3 2
možnosti
Foto

Z duše mi mluvíte, Vladimíre. R^

1 0
možnosti
Foto

Zvednutej prostředníček od D.Černého zcela vystihuje moji náladu vůči této společnosti. Jemu dávám karmu, Vám nerozumím. 8-o

3 3
možnosti

J98a38n 38V47r34a26n13a

23. 10. 2013 13:09

Autor "umelec" Cerny by se mel predevsim sam odbolsevizovat. Bolsevik je pro mne ten, ktery sve nazory prohlasuje za jedine spravne a nestiti se jakekoliv metody odlisne nazory potlacovat. S autorem blogu souhlasim temer ve vsem (Karma!), az na ten ideovy balast, kterym je jeho clanek (zcela zbytecne) zatizen. Bolsevicke manyry muze mit jakakoliv skupina lidi, pouze konzervativcum by mely byt z podstaty konzervativizmu cizi. Velmi mnoho bolsevizmu vidim napriklad u Zelenych a u nekterych agresivnich priznivcu knizete S. (tedy levicovych kavarenskych intelektualu).

2 0
možnosti
Foto

souhlasím s Vámi

0 0
možnosti
Foto

Již přes třicet let žiji v zahraničí. Politiku v ČR trochu sleduji jen na internetu. Takže nemohu dobře posoudit, kdo je v politice dobrý, špatný anebo úplně špatný a proč. Ten prst pod Pražským hradem však dělá ČR ostudu v zahraničí. Můj názor je, že politická diskuse by měla probíhat jinak a určitě ne takto.

3 0
možnosti
Foto

buďte rád, že jste v zahraničí, teď před volbami je to tu obzvláště neútulné

2 0
možnosti

Napsal jste to mnohem líp, než já R^R^:-)

5 0
možnosti
Foto

mě se to líbí...vcelku to vystihuje můj postoj k hradu

3 2
možnosti

Jak byste to ale vysvětlil dcerkám - to by bylo zajímavé, protože vás mám za celkem chytrého a inteligentního člověk.

1 0
možnosti
Foto

Dílo možná něco napovídá i o vymávávání s občany, není-liž pravda?

0 0
možnosti
Foto

Český jazyk, narozdíl od některých jiných jazyků, upřednostňuje pro vyjádření silného negativního postoje spíše slova související s fékáliemi, defekací, shromaždištěm fekálií.

Vliv jiných kultur, upřednostňujících k tomuto účelu téma sexuálního obcování a orgány související, je zřejmý. I proto nás to může více zasáhnout. Může to dopadnout silou těžkou jako Akce olovo, nebo těžkou jako Zemanův kufřík (a jiné kalibry).

0 0
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1129x
Překladatel zejména technických textů se zájmem o ekologii, energetiku a kulturu

Seznam rubrik