Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DN

pan velkopodnikatel si řekl že končí ... to jako že se ráno probudil a řekl si " už nechci být velkopodnikatel, zavírám krám" ? nebo zkrátka to odvětví (nebo konkrétní provoz) ve kterém "velkopodniká" jde do kopru ?  A to že "ekologické" poplatky které musí firmy platit se možná použijí na zlepšení ovzduší na skutečnosti že to pro firmu představuje zvýšené náklady mění co ?

2 0
možnosti
JN

"KDY ZAČÍNÁ OTROCTVÍ?"

V tu chvíli kdy začnete pracovat pro někoho by jste mohli žít ! J.N.

1 1
možnosti
MR

to jako ze co clovek to samopodnikatel? ;-D

0 0
možnosti

S tím otroctvím souhlasím. Když si uvědomím, že většinu času nepracuji na sebe, ale na stát, tak si také připadám trochu jako otrok. Svobodné se chystám volit, kdyby se  nějakým zázrakem splnil jejich program, začal bych si konečně připadat jako Občan. Ve vztahu k zaměstnavateli si ale jako otrok nepřipadám, protože vím, že mu můžu dát kdykoli kopačky. Stejně jako on mě. Ale zkuste nezaplatit daně!t

K havířům - dostanou odstupné, propuštěni budou někdy v roce 2014. Mají více než dost času na najití nové práce.

4 1
možnosti
AF

Nic nového pod sluncem. Stačí si přečíst pár románů Uptona Sinclaira. Tím nemyslím několikadílný a známý román o Lanny Buddovi, ale třeba Jatky, Otroctví apod.

1 1
možnosti
VH

Teď tu těžší část: popište, jak si řešení představujete (třeba to politiky naučíte).

1 0
možnosti
MR

M84i45l65a58n 88R91a96d31e23k

18. 9. 2013 20:46

a jake reseni autore chcete? Aby majitel nezaviral a kde bude brat na udrzeni podniku ktery nevydelava?

1 0
možnosti
MD

Kdyz tvrde vydelaval tak zpet neinvestoval ani korunu. Jako ten dul. Vydolovat a odkopnout jako nepotrebnou vec. Sanace necht zaplati danovy poplatnik. Totez v Nemecku by pro nej a jeho jmeno maximalne problematicke ne-li znicujici.

1 1
možnosti
LV

Horníci vědí už kolik let, že se těžba omezuje, že se zavírá důl za dolem, protože není odbyt. Přesto nedělají nic pro to, aby se i po uzavření dolů uplatnili na pracovním trhu. Statisíce lidí v ČR se dostaly a dostávají dnes a denně do podobné situace a musí se postarat sami o sebe. V čem by měli být horníci výjimka?

10 1
možnosti
MD

Jiste. Statisice jich jsou na 'pracaku' nebo 'socialce'. Tak nim pribude par desitek tisic a i z vasich dani (doufejme ze nejake odvadite) budou placeni. Protoze prace neni a nebude. Obzvlast s takovym to pristupem.

1 0
možnosti

Otroctví začíná ve chvíli, kdy se o váš pán stará abyste měl co jíst a střechu nad hlavou. ;-)

6 0
možnosti
JJ

J71a21n 29J80o47š82t

18. 9. 2013 20:46

Ale to je jen půlka pravdy - že ?

0 0
možnosti
IH

I23r72e33n22a 39H90r11u37b11á

18. 9. 2013 19:57

Máte pravdu, že přijít o práci můžeme všichni. Každý podnikatel si může jednoho dne říct, že prostě vydělal dost a podnikat dál nebude, protože se mu to nevyplatí. A je to jeho právo, ať se nám to líbí nebo ne. Jenže za nás ostatní se nepostaví ani vláda ani odbory, neštěkne po nás ani pes. To musí být člověk buď učitel, zdravotník nebo momentálně horník, aby se záchranou jejich míst a požadavky zabývala vláda a vlastně celá veřejnost. Nebo vy si myslíte, že např. pokud by vešel v platnost zákaz prodeje v neděli a o svátcích, že se za ty propuštěné prodavače bude někdo rvát?

10 0
možnosti
LV

Já myslím, že zrovna za prodavače se bude rvát spousta lidí. Kam by v sobotu a v neděli chodili, kdyby super hyper markety měly zavřeno? Myslíte, že do kostela? :-)

2 0
možnosti
RD

Autorovi doporučuji se vrátit k překladům technických textů (jak píše ve svém popisu).

1 0
možnosti