Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PV

Oni si to ti volyňští Češi u našich vrchních dost zavařili, když nespolupracovali na chválení teroristů z Majdanu. Co pak můžou očekávat od Zaorálka, který je tím posedlý a netouží vidět realitu?

4 0
možnosti
MP

Je mi záhadou, proč EU a NATO nezasáhne, a media absolutně mlčí, když se politická situace stále více zostřuje. Komu to slouží??? Je příliš podezřelé, že všichni mlčí, když pravý sektor řádí se zbraněmi a snad prý už i střílí? Něco mi tu setsakramentsky nehraje!!!

2 0
možnosti
FP

urcite k zamysleni a urcite si zaslouzi ti, co se citi byt cechy na volyni, pozornost. Je take pravdou, ze za druhe svetove valky bojovolo na vychode hodne cechu z podkarpatske rusi. Je take pravdou, ze ti nasi sasci hned poslali humanitarni letadla pro zranene, ale zadost volynskych cechu o vystehovani byla zatim odlozena jako neprimerena (podle medii). Je take pravdou, ze ukrajinsti nacionalisti za druhe valky likvidovali na svem vytycenem uzemi kohokoliv, kdo nebyl cisty ukrajinec. Je tedy docela pravdepodobne, ze kdyby stavajici ukrajinska policie nebyla schopna zajistit bezpeci pro volnske cechy na zapade ukrajiny, tak by melo byt jejich prijeti do stare vlasti samozrejmosti.

5 0
možnosti
MR

M46i92l19a82n 72R18a72d37e93k

25. 3. 2014 20:20

pokud vim, v Cesu take hrozil fasismus, v 1968, sovetsti vojaci kteri nam prisli na pomoc, ti to vedeli. Pak nejak vystrizliveli, ale co mohli delat. Takze o tom jak tam radi fasismus, to nevim, a vy take ne.

0 0
možnosti
Foto

Vy jste tam byl, že tak zasvěceně píšete? Myslím, že ne. Skoro bych řekl, že sdělujete svůj nezasvěcený názor ovlivněný mnoha subjektivními pocity.  A jakmile jste začal psát o Ukrajinském fašismu, evidentně ten termín neznáte, nebo jste poslouchal jen hlas Moskvy. Myslím, že nemáte pravdu.

Kdybyste v prvním řádku uvedl: "myslím si, že...", možná bych byl tolerantnější.

1 3
možnosti
JJ

J95a12n 21J19o84š79t

25. 3. 2014 20:25

Pane Závladský a Vy jste tam byl ? Co Vás přimělo polemizovat s autorem ? Vědomí, že Vy jste ten jediný nositel té správné pravdy, která nepotřebuje důkazů. Vaše argumentace mi připomíná neomylné stanoviska soudruhů za komančů ... a to jsem se tak těšil že s pádem komunistů se zbavíme i těch blbých propagand.

P.S. Kdybyste v prvním řádku uvedl: "myslím si, že...", možná bych byl tolerantnější.

4 0
možnosti
Foto

Nepomlouvejte hrdiny z Majdanu, kamarády našich politiků, kteří na ně nedají dopustit.

8 1
možnosti
LN

..tohle vás není hodné pane Bicero....:-/

0 0
možnosti
Foto

I94v49o 89C97i72l86i37c36h

25. 3. 2014 19:59

Plně souhlasím, ti jediní si tam od nás tu pomoc opravdu zaslouží! Jsou to Češi!

3 0
možnosti
Foto

S prominutím, pane Cilichu, jsou to stále ještě Češi, když neznají současnou českou kulturu, neboť žijí mnoho desítek let mimo Českou enklávu? Možná hovoří nějakým těžkopádným dialektem podobným Češtině, ale doma mluví většinou pa rusky, vaří si šašliky a boršče. Fakt jsou to krajané? Fakt jsou to Češi v tom nacionálním smyslu?

Anebo jsou to ekonomičtí a političtí uprchlíci? Já na to nemám jednoznačnou odpověď. Jen se nepříjemně ptám.

0 1
možnosti
  • Počet článků 55
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1129x
Překladatel zejména technických textů se zájmem o ekologii, energetiku a kulturu

Seznam rubrik