Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LS

ani mi nemluvte - bohužel to není jen Praha...už mě takhle jednou v Ostravě při cestě do keříčku odchytili, naštěstí byli páni policisté hodní a rozumní, když jsem jim poskakujíce střídavě na jedné a druhé noze slušně vysvětlila, že už to prostě nejde, odešli a nechali mě v klidu vykonat :)

0 0
možnosti
Foto

Ohledně onoho porušování mi známí vykládali historku která by sama o sobě možná stála za blog, ale budiž, věnuji Vám ji v diskusi.

Stalo se v zemi, kde údajně zítra znamená již včera, tedy v Rusku a v Moskvě. Bylo to ovšem krátce po jejich demokratizační revoluci, takže se i mezi mladými najednou objevila spousta zbohatlíků. A kterási z velkých hvězd najednou pořádala v Moskvě koncert - najednou sem začal jezdit celý svět.

Ovšem desetitisícové stadiony jsou v deseti-patnáctimilionové Mosvě plivnutím do moře. A tak jsou při koncertech bězně obsypány i přilehlé stromy, stožáry apod.

No a jednu takovouhle partičku začal opruzovat policista, tehdy ještě miliconář. Pochopitelně hovořil o protizákonnosti, nebezpečí zdraví apod. Odpovědí mu bylo hluboké mlčení. Až nakonec neodbytný policista začal vyhrožovat pokutami.

To už definitivně naštvalo jednoho z oněch zbohatlických "nových ruských" mládenců a tak se zeptal dolů se stromu: "No, a kolik dělá ta tvoje pokuta?"

Policista řekl částku. "Chytej." Se stromu se snesla kupa bankovek. Policista sesbíral svoji "pokutu" a odporouček se kamsi do tmy. Mládež pak v klidu dokouala koncert.

0 0
možnosti
JZ

J83a39n 11Z87e10l21e35n41k96a

10. 10. 2013 18:53

Super článek! A naprosto pravdivý. Za chvíli se tady člověk nebude moci svobodně ani upšouknout. A to nás pořád mocipáni straší komunismem, jaká byla nesvoboda. Už pár let je to tady zas a je čím dál hůř.

Chce to:

1) ty vyhlášky a zákazy hromadně porušovat, vždy po strážníkovi chtít dokázat společenskou nebezpečnost a žádné pokuty neplatit na místě - odmítat je. Jsem přesvědčen, že dokázání společenské nebezpečnosti či škodlivosti např. milencům, kteří pijí na Petříně víno, nebo člověku s kelímkem burčáku na Václaváku bude prio strážníka dost problém. Úřady tak budou v následných správních řízeních zahlceny nicotnými pidipřestupky a nebudou je stíhat projednávat. A kdyby - odvolávat se, nedostavovat se, a v krajiním případě, pokud už by uložili sankci, nechat přestupek přezkoumat soudem.

2) Pořádně se naštvat a konečně po 24 letech zase vyjít do ulic a udělat pořádný kravál. Už je toho dost.

1 0
možnosti
Foto

díky, souhlasím s Vámi

:-)

0 0
možnosti
BM

Zase nějaká "chytrá" hlava něco vymyslela!!! ;-(

0 0
možnosti