Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RB

Tajemný muž

8. 8. 2011 12:40
Systém se hroutí

Systém se hroutí už od vzniku písemnictví ve starověkém Řecku. Alespoň z té doby pocházejí první písemné zmínky o tom, že systém se hroutí, že nová generace je horší než stará, že svět směřuje do záhuby. Už 3000 let směřuje do záhuby a je na tom (dle písemností) rok od roku hůř a hůř.

Tak nevím, pokud bychom měli všem těmto výkřikům věřit, už bychom ve starověku museli všcihni spáchat sebevraždu. Krize tu byly vždy a myslím, že i vždy budou. Od doby vzniku obchodu tu vždycky byly bubliny, některé větší, některé menší (např. Holadsko a tulipánová horečka), a předpokládám, že to tak i zůstane.

Proto všechny tyto výkřiky řadím do kategorie "Horečka".

Mimochodem, není to náhodou časopis, který vydávají Jehovisté?

0 0
možnosti
SS

Ynhoj

8. 8. 2011 12:18
...

Systém se hroutí od roku 1990 co padla železná opona...Není rivalita..."není" nepřítel...začalo se slavit na dluh, zejména ve starých kapital. státech...zjednodušeně řečeno: "...good bye old  good USA...", "...auf Wiedersehen die  alte gute EU..."

Starý zápasní svět je ve sračkách snad kromě Švýcarska a malého Lucemburska....všude obrovské dluhy kam se podíváš...Dle mého názoru v roce 2012 nebo 2013 přijde obrovská ekonomická krize a to celosvětová  a možnosti se zmenší....Všichni všem dluhy neodpustí...naopak se může stát to co před 73 lety....

1 0
možnosti