Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

tenistka

16. 10. 2011 21:05
Protesty zaplavují planetu-Zpráva z Majáku č.46

System řízení  je nedokonalý, vždycky byl, nebot ho řídí lidé. Kolik už bylo revolucí a různých protestů a výsledek je  stále podobný: Ti ,co se   srocují a protestují, jsou vždy ti, co nevlastní majetek. Tak tomu bylo při každé revoluci.Ti, kteří se protestů  neúčastní,  usilovně pracují na tom, aby se  v takto vyhrocené době  k majetku dostala,protože jakás takás  přeměna vlastnictví se děje vždycky jen při nějakém zvratu.At už výsledek této krize bude jakýkoliv, snahou těch, co nic nemají bude, aby něco získali. A tak  se to opakuje celá tisíciletí. Prosím o sdělení jediného důvodu, proč  by se   nyní vzniklé občanské iniciativy při  případném  uchopení moci  měli chovat  jinak než  všechny předchozí???

0 0
možnosti
MR

rodd

16. 10. 2011 21:59
Re: Protesty zaplavují planetu-Zpráva z Majáku č.46

nemusí jít jen o majetek, ale čistě o to že nastupující generace to vidí jinak a chtějí jinak, zvláště jsou-li opratě moc utažené ... .  Nebo původní nosná idea se vyčerpala, respektive dala již svůj potenciál, nebo čistá ztráta hodnot ... .

0 0
možnosti
MR

rodd

16. 10. 2011 19:45
Zrpráva z Majáku č. 47

je rok 1968 v západní společnosti jsou studenské bouře, Pařížský květen, u nás Pražské jaro, světu vládne hippies, rock a psychedelické hnutí ... . Tedy daleko větší potenciál jež může indiciovat duchovní přeměnu, tedy kam se na to hrabe současnost a potenciál roku 2012. Za tím je ale jiný fenomén který navíc nese v sobě ty generace jež zde se narodily a to konjunkci Urana s Plutem v Panně.Tedy tento potenciál si nesou tyto generace a dnes je transformovali do rozmachu medicíny, pc technologií, vědeckého poznání... . Uran nápad náhlá invence, Pluto poznání hloubky a rozměrů kontextu. Panna systematičnost vládce Panny Merkur, inteligence. Dnes je vlastně období hodnocení tohoto procesu skrz krizi. Uran v Beranu kvadratuje Pluto v Kozorohu kde vládce je Saturn a ten je ve Vahách. Jinak řečeno staré se dožilo a je potřeba hledat nové ... . Uran v Beranu tj. nový začátek, impulz je tvrdé rozepři s Plutem poznání a přeměna transformace a vládcem Pluta je Saturn, což je řád ...

0 0
možnosti
RH

Kruton

16. 10. 2011 19:08
Budujme nový lepší svět

Co nejdříve také vyražte do ulic zapálit nějaký ten dům nebo auto... R^

0 0
možnosti
JL

blueheart

17. 10. 2011 10:07
Re: Budujme nový lepší svět

Kdybyste četl mé blogy, pochopil byste, že násilí není moje cesta, protože to není cesta duchovní. Zdravím. V

0 0
možnosti