Diskuse

Co se to děje?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kubelda

3. 2. 2012 16:14
zasloužíme si to

dobře , ale ježíši , koho , koho volit, když se říkalo snad Švancennegra, ten má nahrabáno doforoty, taky sere na lidi, a ten babiš bude to stejný, aby se dostal tam kde je musí mít lokty a být intrikář, soc. dem už ukázali , že jsou stejný jak tito, když budu volit tondu od vedle,nebo z face booku,  co do nich šije, myslím, kdyby se dostal k lizu , bude to stejný

0 0
možnosti
AA

Saša

3. 2. 2012 14:08
Politické elity si doufám neuvědomí nic.

Naše politické elity jsou banda ganeurů a pokud ti si něco uvědomí, bude nám všem ještě hůře, než je.

Komunistům se podařilo zlikvidova křesťanskou morálku, takřka úplně ji z lidských hlav a lidských interrakcí vytlatčit. Na to vládli dost dlouho.

Komunistům se ale nepodařilo implantovat nám do hlav socialistickou morálku (bez úsměšků), jak si ji vysnili, na to vládli příliš krátce.

Výsledkem je po jejich pádu amorální společnost řídící se prinicipem urvi co můžeš a kdo ti bude překážet, toho znič, jak nejvíc to jen jde.

Za této situace je logické, že se nahoru prodral ten nejhorší odpad, kal ze stoky. Žádná elita, ale bahnitá spodina je nahoře. O takovým nemůžeme očekávat žádnou kultivaci státu a národa, od nich nemůžeme čekat žádná opatření ve prospěch obecný, nemůžeme od nich čekat žádný soucit a slušnost a sebekritičnost a mravní zápal... Od nich nás opravdu nic dobrého nečeká.

1 0
možnosti
PH

petrph

3. 2. 2012 14:03
jen pro upřesnění

On za to ten kapitalismus sám od sebe nemůže. Tomu co se u nás teď děje, se od starověku říká oligarchie..

0 0
možnosti