Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I29v67o 66Ž69á71č62e48k

17. 5. 2015 20:20

Kdybych přišel k takové spoustě peněz (sice nesázím, takže výhra je vyloučena, ale v úvahu připadá třeba dědictví), tak bych na svém způsobu života vůbec nic nezměnil. I teď mám všechno, co se dá pořídit za peníze a o co stojím. Pokud jde o věci, které se za peníze pořídit nedají, tak tam zcela spokojen nejsem, ale na tom by žádné miliardy nic nezměnily.

0 0
možnosti

Úplně ideální je, vložit tuto částku v kterémkoliv bankovním ústavu v ČR na takzvaný spořící účet. Aktuálně nabízený úrok je (před zdaněním) u většiny ústavů kolem 0,1% ročně. 

Taková nabídka přece nejde odmítnout!

0 0
možnosti
BT

Je zvláštní, každý říká , že dotyčný výherce bude mít problémy atd. Mi topřipadá jako závist, když už tolik vyhrál , tak ať se udusí, chrapoun jeden. Já si myslím, pokud si to v hlavě srovná, tak se nezblázní, výhru užije a nebude potřebovat něčí rady...howk;-D

1 0
možnosti

Je obdivuhodné, jak se pořád někdo snaží výherci nezištně radit. Včera jsem napsal na blogu, že z tisíců diskusních příspěvků a blogů ovšem jednoznačně vítězí Lucie Kovaříková, které vše v diskusi lakonicky ale dokonale vyhodnotila takhle: "Tak to bych si koupila 20 deka šunky a sežrala bych to bez housky!!"

4 0
možnosti
JZ

Nejlepší je koupit si nové kolo a oznámit, že zbytek šel na charitu. Srdeční příhoda protřídí okolí a s tím zbytkem se snad už nějak vyjít dá.

2 0
možnosti
Foto

Těžko říci, co s tím udělat. Ale na druhou stranu, jedna miliarda nebo dvě (ono už je to jedno) se ustát dá.

Tak třeba Michal Horáček prodal svůj díl Fortuny za asi jednu miliardu a nijak se z toho neopupínkoval. 

Koupil si za 25M luxusní auto Maybach. A myslím, že v Roudnici n.L. skoupil několik pozemků a spojil je v jeden. Prý tam má nějaké náměstíčkou se sochou nebo fontánou, atd.

Občas něco napíše a když chce, tak to může i produkovat.

Prostě, taková výhra přes jednu miliardu se ustát dá, záleží ale velmi na povaze výherce.

Moc majetek neukazovat, asertivně odmítat drzouny a občas pomoci někomu skutečně potřebnému.

Takže asi tak.

0 0
možnosti
RC

Jenze Horacek vydelal prachy praci. Kdyz nekdo, kdo se starat neumi dostane takove prachy, tak to muze byt pro nej tezke.

0 0
možnosti
  • Počet článků 79
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1091x
Píšu, co mě napadne. Mám malého sviště. Dcerku. Takže poctivě vyťukávám do klávesnice zážitky s ní. Stojí za to. Baví mě i nářečí Slovácka, takže se ho snažím používat při smyšlených příbězích. Inspiroval mě legendární seriál Slovácko sa nesúdí.

http://www.jirik-pisalek.cz

Seznam rubrik