Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Tak on se Zeman na patřičných místech rád ohne. :-)

1 0
možnosti
Foto

To je úhlem záběru. 

Záběr vedený zdola vede k tomu, že osoba v popředí působí mohutněji, objekt blíže k objektivu je vždy větší než jiný vzdálenější. 

Ale to  určitě víte sám.

0 0
možnosti
MD

No jo, no, ne vse je ve vysce ci vaze. Ale trvalo vam to.

0 0
možnosti
MN

Jste opravdu ubohý, pane autore.

Zeman je starý člověk, který už potřebuje opěrnou hůl, aby udržel na chvíli vzpřímené tělo. Navíc, jeho setkání i s jinými státníky vždy působila poněkud servilně, je to prostě jeho body speech. Mám takový pocit, že si i trochu osvojil východoasijské (japonské) gesto při setkání, kdy se lidé vzájemně vyloženě pokloní.

2 3
možnosti
PR

jak mužete v souvislosti se Zemanem mluvit o ubohosti8-o Nejdříve vzkazoval přes odpůrců že jsou blbečci a ted s Kremlu pitomečci;-DTo je velikán všech velikánů.

3 0
možnosti
AS

A96d66a69m 47S45t30a46v64a

11. 5. 2015 0:22

Ale autore, co to spolu s tím Kalouskem furt breptáte za nesmysli?  Ta fotka, kterou tu média uveřejnily svědčím o pravém opaku. Ti je už fakt hrůza, jací   jste dědici závistivého a nenávistného totalitního marxismu. Ani si to neuvědomujete, jak ve vás sedí.....

2 3
možnosti
TM

Poslyšte, Stavo,  víte, co jsou to pravidla českého pravopisu? Ano? Pak si je osvěžte, abyste nepsal "nesmysli".

2 0
možnosti
JF(

Ale že má ten pan Ševčík starosti, to žasnu. Takže čtěme Bibli, tam to všechno je, nakonec i David byl proti Goliášovi také jen střízlík a jak to ve své známé písni pan Werich správně zhodnotil, Goliáš měl dost smůlu. Ostřit si vtip na fyziognomii lidí, třeba i politiků, to není asi to nejlepší a nejslušnější, nakonec ani Winston Churchill, De Gaulle, Konrád Adenauer, dokonce ani jistý náš kníže, se nevyznačovali, případně nevyznačují, zrovna omračujícím vzhledem. A co třeba pan Wolfgang Schäuble, ten velmi chytrý pán z Německa, co je na vozíku a přesto drží pevně evropské finance, není podle vás moc malý, i z podhledu nebo nadhledu!?

Prostě jste člověk nechutný a trapný, stejně tak jako ostatní zdejší diskutéři podobného ražení! Rv

2 5
možnosti
NM

...už je vám líp a kolik jste dostal od Kalouska s Němcovou??;-D

2 4
možnosti
JF(

Ale že má ten pan Ševčík starosti, to žasnu. Takže čtěmeBibli, tam to všechno je, nakonec i David byl proti Goliášovi také jen střízlíka jak to ve své známé písni pan Werich správně zhodnotil, Goliáš měl dostsmůlu. Ostřit si vtip na fyziognomii lidí, třeba i politiků, to není asi tonejlepší a nejslušnější, nakonec ani Winston Churchill, De Gaulle, KonrádAdenauer, dokonce ani jistý náš kníže, se nevyznačovali, případně nevyznačují,zrovna omračujícím vzhledem. A co třeba pan Wolfgang Schäuble, ten velmi chytrýpán z Německa, co je na vozíku a drží pevně evropské finance, není podle vásmoc malý?

Prostě jste nechutný a trapný! Rv

1 5
možnosti
RH

Putin nemá 170 ani náhodou.

4 0
možnosti

Vycházel jsem z internetu, ale Bůh ví, jestli mu nepřidali :-)

2 0
možnosti
MM

Jestli myslíte hnedle tu první fotku, tak se stačí pořádně podívat a zapojit hlavu.....

Je to foceno zpoza pana Putina směrem k panu Zemanovi a je to foceno zespoda, cca někde od pasu (fotograf nejspíše klečel)...

perspektiva vám takto vytvoří dvě skoro stejně vysoké osoby.... kdyby to fotili z druhé strany (zpoza Zemana směrem k Putinovi) tak by tam byl skoro "metrový" pohledový rozdíl....

2 1
možnosti

Jasně, hned tu první. Zapojil jsem hlavu, podíval se na autora fotografie a vidím: Sergei Chirikov, ČTK/AP ;-D Hezky to ten Rusák nafotil ;-)

2 2
možnosti
  • Počet článků 79
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1091x
Píšu, co mě napadne. Mám malého sviště. Dcerku. Takže poctivě vyťukávám do klávesnice zážitky s ní. Stojí za to. Baví mě i nářečí Slovácka, takže se ho snažím používat při smyšlených příbězích. Inspiroval mě legendární seriál Slovácko sa nesúdí.

http://www.jirik-pisalek.cz

Seznam rubrik