Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AP

crazy_Yvan

18. 3. 2008 11:51
je to zvlastni

a asi vas to pane prekvapi, ale divil by jste se, kolik, pri procitani mezinarodniho vedeckeho tisku zabyvajiciho se ekologickym vyzkumem, kolik vedeckych clanku o vysledncich takovych vyzkumu je napsano cinskymi vedci. A divil by jste se patrne, kdyz by jste zjistil kolik takovych clanku se opir o skutecne precizni vedecka fakta. Nepodcenujte cinany, oni si ziji ve sve vice nez miliardove zemi a potykaji se s problemy jiste, ale je jen na nich jak si je vyresi, ponevadz nikdo z nas nema pravo kritizovat neco tak sloziteho a obtizneho.

0 0
možnosti
P

pospa2006

18. 3. 2008 12:27
Re: je to zvlastni

Mezi miliardou lidí se musí najít stejné procento nadaných lidí jako v jakékoli jiné populaci, jen mám obavu, aby ti vědci nebyli stejně čínští, jako je Jan Švejnar ekonom český.

A kritizovat přece můžeme co chceme, tím ještě nic neměníme, můžeme kritizovat stejně čínské megalomanské stavitelství jako americkou přezíravost směrem ke kjótskému protokolu, a že na to nemáme právo? Že by se nás to netýkalo?

Ale zatraceně týkalo a zatraceně máme to právo. Až budou naši vnuci své děti převážet z nemocnice do nemocnice, budou se velice zajímat o to, jaké názory jsme měli my, jejich dědové, v době, kdy se planeta takhle znásilňovala.

Aby bylo jasno, nejsem žádný zelený blouznivec, jsem jen synek z vesnice, který vyrůstal v přírodě a dokáže pozorovat, co jsme s ní dokázali provést za těch padesát let, co pamatuju.

Víte, mně tak moc nebere řešení jejich problémů u nich doma, já mám spíše strach, aby nepřišli řešit své problémy sem.

0 0
možnosti
  • Počet článků 376
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1240x
Miluje pravdu natolik, že si ji sám vymýšlí včetně citátů.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy