Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Kapitán Hollister

6. 10. 2008 12:16
jo

Ja vz ásadě dobrý ale jinak si dejte voraz pane. A nebo si sežeňte skripta Výživa člověka a zdraví z VŠCHT a aspoň dvakrát, třikrát si je pozorně přečtětě.

0 0
možnosti

Martin Faltyn

4. 10. 2008 12:59
Jezme, dokuď nám chutná!

;-D

0 0
možnosti

Sojkovec

4. 10. 2008 11:22
Karma

R^

0 0
možnosti

eNden

4. 10. 2008 10:40
Milý Pospo,

jsme na jedné lodi, ale. Kde vzít tu kyšku z kameňáku, když mléka takového nemaje. Mléko v obchodě je odpitváno ze všeho mžného, aby tvaroh či kyselé mléko nevzniklo. To si člověk musí koupit zvlášť se všemi těmi éčky apod. Je to začarovaný řetěz a já mám pocit, že již není cesty zpátky, jedině katastrofou. Snad žádné jídlo v krámě není natur. Jinak k těm obludám na zdravou výživu. Dala jsem si práci s tím, (nebylo to tak těžké), abych vyďobala z internetu výzkumy, které potvrzují, světe div se, opravdu opaky. Co výzkum, to potěr jiného výzkumu.  Měla jsem se svým článkem max. úspěch. No a to je všechno, nic se neděje, jen mladý jsou blbnutý zdravou výživou. Myslím, že my, po léta krmený těma s (jak to nazvat ?), bychom zdravou výživu už ani nepřežili....  :-(

0 0
možnosti

Thorbear

4. 10. 2008 10:25
Přesně tak !

Můžete sežrat cokoli,ale platí jednoduché pravidlo : příjem energie musí být menší než výdej.Takže klidně se i přežírejte,ale úměrně k tomu se hýbejte.Když si dám bůček se šesti,tak vím,že budu muset setsakra makat v posilovně nebo na hřišti,abych to spálil.Naši předkové to ze sebe dostávali tvrdou dřinou na poli,či v lese.

Výše uvedené pravidlo je jednoduché a jediné dlouhodobě účinné;pak mohou všichni ti šarlatáni se svými "zázračnými" pilulkami a dietami a zdravou(většinou nepoživatelnou)výživou jít do(Y)

0 0
možnosti
  • Počet článků 376
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1239x
Miluje pravdu natolik, že si ji sám vymýšlí včetně citátů.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy