Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

pospa2006

25. 12. 2008 6:18
poslyšte, Vikino,

to je dost ošklivé, za opravdovou ženskou považovat jenom tu, co se ode mě nechá poučit, to ošklivě zavání mužským šovinismem (já vím, jak jste to myslel, ale neformuloval jste to nějak šťastně)

chodí jich sem dost, a soudím, že vyšší procento než chlapů (z vyššího základu je i malé procento větší nominální hodnota)

a řeči o tom, čeho by někdo potřeboval jako soli, sorry, do toho mě netahejte, to je pavlačová diskuse, tohle je přece svobodná země krále Miroslava Idnese, tady si každý píše, co srdce a hrdlo ráčí, a je jen na mně, zda to budu číst nebo se raději podívám na dívku týdne

0 0
možnosti
V

Vikina

25. 12. 2008 13:39
Re: poslyšte, Vikino,

Nu, trocha mužského šovinismu neuškodí, máme-li zde tolika ženského, jednak po všech těch ženských článcích o ženách, pro ženy a s ženami by dámám jistě prospělo nakouknout na svět očima nás mužů, a to u Vás mají mírou vrchovatou, žel ne všem je dopřáno jej nejen viděti ale i chápati. Občas Vaše články prolétnu, ale omlouvám se, jsa zaujat pěknými mladými blogerkami (případně staršími moudrými témiž), nevěnuji jim pozornosti, jichž by si bezesporu zasloužily, byť znám jejich obecné zaměření a proto i ten dotaz. Z toho, jak jej pochopí ženy, si pranic nedělám, protože jak sám jistě víte, ony všechno chápou nějak jinak a my muži tu máme důležitější úkoly, než řešit hieroglyfické myšlení tohoto divného lidského druhu.

Ta zmínka o Ilči byla jen náhoda, že se zrovna její článek objevil poblíž. Ona má jinak jazyk pěkně nabroušený, spíš na celý svět než na muže, byť se netají svou neláskou k nim, ale kdoví, jestli se ona sama v sobě vyzná, vždyť je to jenom ženská.

0 0
možnosti
V

Vikina

24. 12. 2008 23:49
Pane Pospíšile,

zajímalo by mě, jestli na to Vaše čtení chodí také nějaké ženské (teď nemyslím slepice, ty samo skončí u pátého řádku), ale takové ty opravdové ženské, co se nechají rády poučit.

0 0
možnosti
V

Vikina

24. 12. 2008 23:52
Re: Pane Pospíšile,

P.S. Zrovna tahle Ilona, co je nad Vámi, by to potřebovala jako sůl.

0 0
možnosti
RK

ginera

24. 12. 2008 14:16
Ach jo,

jste prostě úžasnej!!! Přerušila jsem veškeré přípravy jen kvůli Vám!:-)Tušila jsem, že ani dnes nezahálíte a klávesnici máčíte do kalamáře. Moc děkuju! A přeju krásný a kouzelný večer...Srdečně ReginaV

0 0
možnosti
  • Počet článků 376
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1239x
Miluje pravdu natolik, že si ji sám vymýšlí včetně citátů.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy