Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
T

Tausret

17. 9. 2008 12:26
Říká se, že dobrou omáčku

(je úplně jedno jakou) umí uvařit jenom dobrý kuchař, s tím souhlasím. Souhlasím také s hřebíčkem a skořicí v rajské, vyčetla jsem to v nějaké opravdu stařičké kuchařce a už to u nás zůstalo. Na vaření se mi právě nejvíc líbí takové to "dolaďování" chuti, špetku toho, špetku onoho...

Jako vždy díky za pěkné počtení;-D

0 0
možnosti
E

eNden

17. 9. 2008 10:48
Tedy, jak

jsem přečetla do rajské (jedno jestli polévka či omáčka) skořici, tak mě naskočily pupeny.

Jinak, Vaše záběry jistě nemohou být banaální , takový kreativní člověk,...:-)

0 0
možnosti
P

pospa2006

17. 9. 2008 12:10
Re: Tedy, jak

jsem se to naučil, tak to vařím, přesněji řečeno, jak mě to napadlo, protože kuchařku jsem otevřel v životě snad dvakrát, všechno to mám pochycené z hospody

už jsem kdesi psal, že vařím naprosto nepředpisově a špatně ale všichni, kdo mně to vytýkají, se za mými produkty mohou utlouct, a zatím všichni přežívají, nebude to tak zlé

0 0
možnosti