- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
(je úplně jedno jakou) umí uvařit jenom dobrý kuchař, s tím souhlasím. Souhlasím také s hřebíčkem a skořicí v rajské, vyčetla jsem to v nějaké opravdu stařičké kuchařce a už to u nás zůstalo. Na vaření se mi právě nejvíc líbí takové to "dolaďování" chuti, špetku toho, špetku onoho...
Jako vždy díky za pěkné počtení
jsem přečetla do rajské (jedno jestli polévka či omáčka) skořici, tak mě naskočily pupeny.
Jinak, Vaše záběry jistě nemohou být banaální , takový kreativní člověk,...
jsem se to naučil, tak to vařím, přesněji řečeno, jak mě to napadlo, protože kuchařku jsem otevřel v životě snad dvakrát, všechno to mám pochycené z hospody
už jsem kdesi psal, že vařím naprosto nepředpisově a špatně ale všichni, kdo mně to vytýkají, se za mými produkty mohou utlouct, a zatím všichni přežívají, nebude to tak zlé