Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
E

eNden

24. 9. 2008 12:03
Dnes mi

Váš text připadá , jakobyste jej oprášil ze šuplíku z mladých let. Rozumná ženská v letech už přeci dávno ví, že nad její guláš a bábovku širiko daleko není, tak kam by se tak asi ten její hrnul, no ne |?;-D

0 0
možnosti
P

pospa2006

24. 9. 2008 13:08
Re: Dnes mi

ale jděte, všichni chlapi o tom skvělém guláši a bábovkách vyprávějí mladým gazelám jako o furt stejném a stereotypním blbém žvanci, zatímco její připálená topinka, to je mana!!!

jak říkám, ženská má štěstí, že chlapovi do hlavy nevidí, kdyby jednou něco zahlédla a nenechala to bez komentáře, to by chlapi nechali ženské ženskýma a snažili by se spřátelit s nějakými jinými lidoopyV

0 0
možnosti
T

Tausret

24. 9. 2008 10:29
Pane jo, vy mi tedy dáváte,

pane Pospíšile;-D Podle první poloviny vašeho článku jsem zjistila, že budu zřejmě chlap, protože moje manželství funguje na stejném principu jaký jste popsal: jsme spolu rádi, je nám fajn, ale kdybys odešel, tak se rozhodně nezblázním;-D. Ustáli jsme pár krizí,  starosti a problémy, jako každé manželství.

Zřejmě to bude tím, že si nepotřebujeme navzájem upevňovat sebevědomí;-D

0 0
možnosti
MT

Markéta Tillerová

24. 9. 2008 10:01
Hm...

Blogu nerozumím, asi proto, že jsem žena ... ;-D

Nečetla bych ho, kdyby mě nezaujala fotka, která u něj je - naše snubní prsteny. Nevím, jestli máte fotku z nějakého foto webu, nebo přímo ze stránek  "našich zlatníků", tak jen doplním její zdrojwww.vantura.cz, proto, že se to sluší R^.

0 0
možnosti
DO

oId fashioned Vince III..

24. 9. 2008 10:07
Re: Hm...

paní Markéto, vy ji budete mít zcela jistě úplně vyschlou...

0 0
možnosti