Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

pospa2006

3. 9. 2008 14:14
zdůrazňuji

že planiny jako jsou těstoviny nebo zelenina nejím, jen o nich píšu, protože se při tom příjemně odreaguju od klobás a špeku

ale že bych to vzal do úst, to po mně nemůže nikdo chtít, ještě tak nanejvýš beru na milost chleba k vytírání výpečků a otírání prstů

vzpamatujte se, lidé, tohle není kuchařka, tohle je humoristický plátek (včetně úvodníků);-)

0 0
možnosti
M

mirces

3. 9. 2008 14:01
paradox

Spagety bolognese jsou nesmysl, zkuste si je obednat v bologni a uvidite jak s Vami vybehnou.Jinak mate pravdu uroven naseho pohostinstvi je na dne.:-©

0 0
možnosti
RG

eizoeizo

3. 9. 2008 14:09
Re: paradox

to je zajímavé, tohle jsem na místě nezkoumala. Ale třeba Angličani je rozhodně znají a vaří.

0 0
možnosti
JM

Hucul

3. 9. 2008 11:30
Zkuste...

... spaghetti al pesto. Bazalka, parmezan, piniova seminka a troska oleje, to nema chybu!

0 0
možnosti
P

pospa2006

3. 9. 2008 11:47
Re: Zkuste...

drahá paní, komunikujete s Moravákem, všechna bezmasá jídla, která ve svých textech popisuji, znám jen z doslechu a nikdy bych přes rty nevpustil jídlo, posypané něčím zeleným, pečlivě obírám i petrželku z vařených brambor, nějak nerozumím řeči kmene kuchařů s výtvarným nadáním, obraz patří na plátno a nikoli na talíř

stejně tak se to má i s ženami kolem mě, všechna ta milostná dobrodružství znám z knih nebo hospod, já jsem jen záznamníkem negramotných záletníků, kdybych to měl říct úplně otevřeně

v poslední době se to v našem životě hemží gastrosexuály, ale na Moravě jsou směšní, stejně jako metrosexuálové, tady chlap ještě se za slabost a změkčilost stydí, tak jsme zaostalí, ale zase neutrácíme za své mozkoškraby jako třeba Američané, nám stačí, když nás stát dře z kůže při platbě nehorázných daní ze svépomocí vyrobeného alkoholu, a tak se učíme kroutit se před berňákem jako hadi

mějte příjemný den!

0 0
možnosti
JV

appu konrad

3. 9. 2008 10:20
mmmmm

až jsem z toho uplně dostal hlad :-)

0 0
možnosti
T

Tausret

3. 9. 2008 10:18
Opět krásné počtení,

díky. K tomu kafíčku - jelikož mám nízký tlak, funguju jenom na pořádné dávky kofeinu a postupem doby se ze mne stal přímo kávový fajnšmekr. Víte kde jsem dostala bezkonkurenčně nejlepší kávu v Praze? V jednom malém krámu s botami a šperky, koupila jsem si tam maličkost pro potěchu duše a čekala jsem až mi majitel upraví velikost. Zatímco jsem čekala, nabídla mi manželka majitele šálek kávy, co kávy, byla to přímo božská mana... Dodnes tam občas zajdu, a i když třeba nic nekoupím a jenom prohlížím zboží, majitelé, mi s úsměvem přinesou ten boží dar...;-D

0 0
možnosti
KK

CarolusIV

3. 9. 2008 10:15
Americká výslovnost

Džízs Krajst taky není to pravé.

0 0
možnosti
DO

oId fashioned Vince III..

3. 9. 2008 10:06
bezva čtení, Jiří,

a chechtot veliký:-)R^

0 0
možnosti
TB

Todd Berrtuzzi

3. 9. 2008 9:53
české pohostinství

by potřebovalo něco jako byl de Funes ve filmu Křidýlko nebo stehýnko.  Prostě  by se jednou za rok zveřejnila zpráva šizunkům by zbyly prázdné stoly. je fakt neuvěřitelné co se v českých restauracích děje. Tři dny stará jídla ohřívaná v mikrovlnkách , polévky ze sáčku , hovězí zadní pojmenované svíčková , páchnoucí hranolky z měsíc nevyměněného oleje ve friťáku , kafe dražší než denní  menu  , otrávený personál. Je umění najít restauraci kde se dobře a levně vaří. Já mám ve svém okolí tři jedná se o motoresty na cca. 5 km silnice první třídy ( hlavní tah Praha - Ostrava ) a asi právě proto, jakou mají konkurenci si tam dáte hotovku za 75 korun skoro jak od maminky. Naproti tomu znám restaurace v menším horském středisku v Orlických horách , kde se nenajíte pod 150 korun , mají tam smradlavé ohřívané hotovky  a přesto je tam furt plno. 

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

3. 9. 2008 9:53
dotaz

Na té fotografii je dozajista dětská porce, ne?

0 0
možnosti
  • Počet článků 376
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1240x
Miluje pravdu natolik, že si ji sám vymýšlí včetně citátů.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy