Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

tom

25. 2. 2008 9:17
Jako můj děda

Jako bych viděl svého dědu,taky pálení tak prožíval a  pak s babičkou podobně "bojoval".Po příjezdu z pálenice si nás s bráchou zavolal,nalil nám trošičku a museli jsme okoštovat a pak přišla ta památná věta,která se opakovala každičký rok "Tomášku tož taků sem ještě neměl :-).K jeho cti je ale třeba říct že nám svým 2 vnukům každý rok od našeho narození dával do archivu vzorek,označený našim jménem a rokem pálení.Takže když jsem se pak ženil měli jsme na svatbě přípitek 19 letou slivovicí.Díky vašemu článku jsem si to zase všechno krásně připomenul.Díky !

0 0
možnosti

xyz@ž

24. 2. 2008 19:03
Resistence.

Tato tvorba mi připadá jako tvorba dr. Macka -facky. Je to líbivé, ovšem když si přečtu to o těch šesti státních znacích, jsem si jist, že pakliže posedmé přijdou Marťani, budete mít již minimálně rok potvrzení o tom, že Vám odmlada rostly na čele malé zelené bouličky, a dvě sady zelených antének v kapse. .

0 0
možnosti

Lucifer

24. 2. 2008 19:30
Re: Resistence.

To neznate Moravaky!V te kapse bude placacka poradne slivovice,po ktere budou hrat Martani vsema barvama a odnesou si Autora s sebou.Pak nastanou Hvezdne valky,tentokrat nikoliv kvuli nabozenstvi,ale konecne kvuli rozumne veci,za kterou;-D;-D je treba bojovat a zemrit!

0 0
možnosti

Jaja

24. 2. 2008 11:41
I babi

Moje babicka hravala kazdou stredu taroky s mistnim instalaterem, notorikem s krasnou zenou a 12 detma,s majitelem pohrebni sluzby a  Parkinsona,kteremu se trasla ruka a my se mu smali,protoze se mu trasla pred poklopcem.Treti stredecni  navstevnik byl donsky kozak,co se po valce usadil  na Valassku.Jezdil traktorem , jmenoval se Kozak a mel obrovske kniry.My deti jsme nesmely na ten karban do kuchyne,ale  az do postele nam vonela kava s rumem.Tak jsme ji jednou vypili,kdyz babi vitala dalsiho hosta.Dostali jsme remenem a mokry hadr na hlavu,nebot nam bylo hodne zle.Na konci ulice stala kale Sv,Rocha,kam se provizorne ukladali utopenci,babi nas vzdycky zvedala k okynku,abychom na rakev dohledli.Hodne vesnicanu si  jeste konem dojizdelo pro rakve,my si v nich hrali.Jednou jsme v zime pouzili detskou rakvicku,jako sanky a zase byl mazec.Strejda vzdycky nejdrive vyplatil sve syny,potom ostatni se slovy."Toz ta biju za tvojho otca aj matku,aby s tebe byl dobry clovek".Doufam,ze fakt jsem!

0 0
možnosti

ovečka

24. 2. 2008 10:13
Děkuji.

Děkuji moc za  připomínku  bohužel již nenávratně zaniklého. Také mám  obdobné vzpomínky

0 0
možnosti

S12345

24. 2. 2008 10:03
Zázrak

Vskutku zázrak, že v tom bláznivém čase je někdo schopen napsat něco tak lidského,příjemného a duši blažícího. Děkuji moc.

0 0
možnosti
MP

MirkaP

25. 2. 2008 10:14
Re: Zázrak

R^R^R^

0 0
možnosti

NaďaD

24. 2. 2008 8:54
Děláte mi

radost. Kdybych mohla, přidám karem nepočítaně.R^V;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 376
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1240x
Miluje pravdu natolik, že si ji sám vymýšlí včetně citátů.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy