Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jiri.fiala

6. 1. 2009 13:12
hehe

obecne pochvalim vase clanky, pisete pekne a ctive, k veci si rypnu, ze goretexovych manekynu je cim dal vic a sam znam lidi, co na prochazku do pruhonickeho parku se oblecou jako na everest a divi se mi, ze jdu obleceny jako do prace. jedine s botama souhlasim, tam je skoda si znicit nohy.

0 0
možnosti

pospa2006

6. 1. 2009 13:58
Re: hehe

díky

to máte tak, na těch mých modelech nikdo nepozná, o co ve skutečnosti jde, protože jsou to obyčejné tmavěhnědé dědkovské polobotky bez sebemenší výzdoby, značka je vyšita uvnitř boty, jen já sám vím, z čeho a jak jsou vyrobené, a že původně stály 100 €, já si počkal a po dvou slevách jsem je dostal za 37,5 € a to už jde, to není žádná rozmařilost, to už je přihláška do soutěže "Král výprodejů"

já právě ty české strakáče kritizuji, jim je zatím kvalita lhostejná a vyznávají východní náboženství "víc pruhy, víc adidas!"

0 0
možnosti

eNden

6. 1. 2009 12:40
Přišla jsem si k vám

zpravit chuť a bylo jasné, že to musí vyjít. To byste neřekl, někdy je blbost přímo neskutečná, hlavně když jde o velké a hnědé...

Tak tento článek je samozřejmě moje parketa, co štruksáky ? Měl ? Neměl ? Můj mužík (tenkráte to ještě nevěděl ale tušit už to mohl,,,) si dal k jedné paní ušít kalhoty z pytle od nějakého zahraničního zboží (?) nepamatuji a jaký to byl pane frajer. No vždyť proto měl u mě šanci...;-D  Jen s tím jídlem si myslím, že to jde z kopce víc a víc, to se mění s námi, taky to jde s námi... ;-D

0 0
možnosti

pospa2006

6. 1. 2009 13:51
Re: Přišla jsem si k vám

samolitr, nosil jsem štruksáky a taky z bílé roletoviny jsem jedny měl, oboje žraly jako ruský tank

a taky se nosily "majáky" z pruhované roletoviny, a určitě si vzpomenete na zvony s koženými záložkami deset čísel širokými, já je měl kožené z tátovy diplomatky, bože to byla krása

a bederky jsem měl až těsně na pomezní čáru, a na jednom z minulých blogů mám fotku ze střední, kde mám světle zelenou košili s obrovskými historickými auty, byla to nějaká dekorační látka, matka mně ji ušila na šňůrku kolem krku, manžety a límec obšité černým klotem, kdo tohle dnes zažije?

0 0
možnosti

ginera

6. 1. 2009 10:11
Můj táta byl doktor.

Sebrala jsem mu gatě(pečlivě zúžila na stroji) a šlohla jsem mu i košili (ta musela plandat,tudíž bez úprav) a nabatikovala. Doma bylo strašný zle, ale já frajerka:-)A napadá mě - když jsem šla na ples, genciánkou jsem si opláchla vlasy, měly nádherý fialový nádech. A pak se účes nalakoval, na něj se nasypala rozdrcená vánoční ozdoba;-D a znovu se to přelakovalo. Supr  třpytky:-)Jen cestou domů tehdy sněžilo, vlasy tály, kapaly na obličej a já týden chodila do školy s fialovými skvrnami.

0 0
možnosti
  • Počet článků 376
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1239x
Miluje pravdu natolik, že si ji sám vymýšlí včetně citátů.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy