Zrcadlení naší budoucnosti v roce 2012

       V našich životech (a mne z toho nevyjímaje) se dějí v poslední době zajímavé a řekl bych až neobvyklé věci. Pokud se ovšem dobře díváme a citově vnímáme své okolí.

       Prvotní příčinou utrpení je naše jednání a naše myšlenky. To také určuje náš tzv. osud a události, které nás potkávají. Není však podstatné to, co se kolem nás děje, nýbrž to, jak na danou událost reagujeme, jak jí vnímáme a jak sebereflexi využijeme pro vlastní růst a obohacení druhých vlastním příkladem. Určitě jsme se mnozí z nás setkali v poslední době s tím, že se nám z ničeho nic zhroutí dlouhodobé vztahy. Lidé ztrácí trpělivost a chybí jim sebemenší ochota být vstřícní, jsou krajně netolerantní, bez známky altruismu a empatie.

       Toto vše je velmi úrodnou půdou a krůček k tomu, že lidé cítí stále větší strach z ohrožení sebe sama. Smutné na tom ovšem je to, že důvodem pro to není skutečná realita, ale virtuální svět naší mysli, které jsme dobrovolně předali moc nad sebou samými. Mysl nám má sloužit k našemu užitku a nikoliv nás zotročovat a dělat z nás utrápené a strachuplné bytosti.

       Sami máme dnes a denně dostatek příležitostí pod povrchem všudypřítomných okolních zmatků najít při soustředěném a intuitivním zkoumání mnoho velmi mocných a až mystických znamení nacházet pravý význam a poslání událostí, jež se projevují bez výjimky jako znamení. Přestože některé vlivy na vás působí opravdu velkou negativní silou, vytrvejte v řádném konání svých denních povinností s nepřipoutaností, nesouzením a pokorou.

       Letošní rok je jakýmsi zrcadlením naší budoucnosti v roce 2012. Změny vidíme, jen pokud sami chceme. Děje se mnoho úkazů a událostí, které nám dávají trvalé příležitosti provést až neskutečnou a zcela zásadní změnu řádu a smyslu našeho života. Sám mám mnoho mystických zážitků, které mne přímo vedou k tomu, jak mám řešit každodenní situace a dát svému životu vyšší smysl. A jsou pro mne poučením, i když se mi ne vždy vše podaří, ale důležité je konání a nikoliv pasivita. Když se otevřete, bude to přicházet samo. Sami lidé vás budou oslovovat a navrhovat vám řešení, která v hloubi své duše očekáváte.

       Jenom se snažte být zdrženliví ve svých soudech o lidech a událostech. Nevíte proč to všechno je! Nebojujte s lidmi a nesnažte se za každou cenu prosazovat svůj názor. Pravda si sama najde cestu ve správný čas. Nenapodobujte druhé lidi, nepřebírejte názory druhých za své, buďte sami sebou. Hledejte sami sebe uvnitř svého srdce. To je má osobní zkušenost a rada pro porozumění zrcadlení budoucnosti v roce 2012.

       Hledejte harmonii, pokoru, rozdávejte lásku a využívejte svůj soucit k odstraňování utrpení v životech svých i druhých lidí. Buďte svým životem pro druhé užiteční. A vytrvejte v tom navzdory tomu, co se kolem vás děje. Buďte trpěliví, vaše chvíle přijde. Buďme dobrými lidmi, nic jiného se od nás neočekává, bez ohledu na naši víru či nevíru, náboženství či politické přesvědčení.

Odkaz na související článek: http://www.reikicentrum.cz/2012/01/22/jaky-smysl-ma-zivot/

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jiří Nývlt | neděle 11.3.2012 21:44 | karma článku: 9,14 | přečteno: 643x