Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
X

xychteen

28. 8. 2011 12:51
Nejlepší jsou absolventi různých obskurních kurzů...

...kteří pomocí TM "léčej" - taková vibrace na nesprávném místě těla dovede nadělat pěknou paseku.

0 0
možnosti
JN

Jiří N

8. 9. 2011 22:31
Re: Nejlepší jsou absolventi různých obskurních kurzů...

Nevím, mám opačné zkušenosti. Pokud nastali po terapii tibetských mís nějaké negativní reakce v organismu, pak byl zcela jistě nastartován očistný proces, který se občas prvnotními negativními osobními pocity projevuje. Je to totéž, jak přechodná reakce, po prvotním nasazení pro organismus neznámých léčiv, po správném ošetření reiki apod. V tibetských mísách opravdu není nic negativního. Všchny vibrace jsou opravdu pozitivní. V tom mi věřte. Děkuji za užitečný dotaz. Je třeba se o negativních zkušenostech bavit, je to pro mnohé poučné. Ještě jednou díky. s úctou JiříR^

0 0
možnosti

milinek

28. 8. 2011 11:24
Originál ?

Nechal jsem si změřit složení u nás běžně prodávaných mís a ty neobsahují zlato ani stříbro. Snad to mají  ty drahé, originální tibetské :-)

0 0
možnosti
JN

Jiří N

8. 9. 2011 22:36
Re: Originál ?

Ano, mám rovněž zkušenosti s tím, že ne všechny mísy obsahují všechny zmíněné kovy. To je původní ideál, jež vychází ze znalostí vlivu vesmíru na lidský organismus. Jsou v Nepálu i v Indii oblasti, kde všechny zmíněné kovy nebyly k dospozici, ale i tak svému obřadnímu i užitokovému účelu dobře sloužili. Je však mutno (a s tím s vámi souhlasím) rozlišovat to, že v dnešní době se tibetské mísy staly předmětem komerčního prodeje a proto jsou mnozí, kteří zcela účelově složení mění, aby více vydělali. Je to smutné. Doporučuji si, před zakoupením prověřit zdroje pořízení takévé mísy (i když je to těžké). Často pomůže vyhledat někoho, kdo s tím mám dlouholeté osobní zkušenosti. Přeji hezký den.:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 31
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 853x
Chci dělat vše, co lidi sbližuje a nikoliv rozděluje.

Seznam rubrik