Slovenské ne muslimské imigraci, aneb jak může malý národ být světový

Slovensko odmítlo přijímat muslimské imigranty. Navzdory tlaku EU a multikulturalistickému Západu. Malá země je vzorem pro národy, které si chtějí uchovat původní hodnoty západní civilizace: svobodu a bezpečí.

Slovenský premiér ukázal, že má koule, tj. odvahu udělat správný krok, i když to někdo jiný může posuzovat negativně. Navzdory usilovnému nátlaku ze strany EU na masové přijímání migrantů z muslimských zemí, světu stručně sdělil, že Slovensko přijme pouze 200 migrantů. Výhradně syrské křesťany. Žádné muslimy. Tečka.

Multikulturalistické instituce a média Západu šílí a bijí na poplach: malá země na východu Evropy si dovolila odmítnout muslimy. Slovensko je však v klidu. A tak to zřejmě i zůstane. Tak vypadá jednání představitele suverénního národního státu.

Slovensko tak prakticky popírá tvrzení, že malý národ nemůže dělat světovou politiku. Slovensko světu ukazuje, že národ, který chce důstojně přežít, se chová podle toho. Zná své zájmy, nepodlézá, nekrčí se, ale důsledně je chrání a prosazuje nepřátelům navzdory. Multikulturalistická propaganda se nám snaží vnutit názor, že přijímání muslimských migrantů je naší povinností - projevem humanismu a solidarity - a naopak, že jejich odmítání je morálně odsouzeníhodné. Slovensko této propagandě nepodlehlo a dál se řídí tím, co považuje prospěšné pro svůj národ.

Co to znamená pro nás? Připomenutí. Ten, kdo chce chránit svobodnou a bezpečnou Evropu musí nejprve chránit svůj vlastní národ a svou vlastní zemi. Dříve hrdý český národ s hlubokou demokratickou tradicí ztratil své sebevědomí.

Stigma komunistické minulosti a pád z pozice desáté nerozvinutější země světa o desítky příček směrem k zemím rozvojovým přispělo k tomu, že národní hrdost nahradil pocit méněcennosti a nekritické přijímání všeho, co přichází ze zemí západně od našich hranic (1). Jenže západní svět je nakažen leprou multikulturalismu, který doširoka otvírá dveře rozpínavému islámu.

Evropanství bruselského typu, jakkoliv lákavé pro naše nízké sebevědomí, je receptem na rychlý zánik svobodného a bezpečného světa, v kterém zatím žijeme. Multikulturalistický Západ může těžko být naším vzorem.

Pokud se nám v minulosti mohlo zdát slovenské vlastenectví poněkud vypjaté, tak nyní ho můžeme našim sousedům jenom závidět. To proto, že národní uvědomění a soudržnost a důsledná ochrana národních zájmů je zřejmě jedinou hrází proti rozkladnému multikulturalismu a pronikání islámu k nám domů. Vlastenectví je tedy volbou rozumu ještě víc než srdce.

Odkazy:

1. https://cs.wikipedia.org/wiki/Hospod%C3%A1%C5%99sk%C3%A9_d%C4%9Bjiny_%C4%8Ceskoslovenska

Autor: Jiří Novák | neděle 23.8.2015 9:07 | karma článku: 41,01 | přečteno: 1938x