Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BG

Jako projektant můžu sdělit zkušenosti z jiného města. Zpracovával jsem projekt na opravu inženýrských sítí pod chodníkem se zámkovou dlažbou a bylo mi řečeno, že i přes úzký výkop bych měl do rozpočtu zahrnout celou šířku chodníku. Pokud by byl chodník asfaltový, postačí opravit jen část o šířce výkopu.

0 0
možnosti

To jsem nějak nepobral. Jak souvisí úzký výkop s šířkou chodníku? Když jde výkop přes celou šířku chodníku, musí se opravit i asfaltový chodník v celé šířce chodníku. Něco jiného by bylo, kdyby výkop zasahoval jen do části chodníku, ale to jste tak nenapsal.

0 0
možnosti
JM

J72a51n 88M35a68r41e83k

9. 3. 2023 16:13

Na asfaltové dláždění doplatily Dráždany v 45. Při bombardování chytly a nastal globální požár, teplota vzduchu způsobila vítr, který vytrhával stromy. Dle některých historiků to bylo na pohled horší, jak Hirošima....jsem někde četl.

0 0
možnosti
JV

Důvod je jednoduchý, opravy asfaltu jsou dražší. ;-)

0 0
možnosti
DR

A na rozdíl od dlažby v něm neroste tráva. ;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 1
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 448x
Autorizovaný dopravní inženýr, jednatel projekčního ateliéru NE2D Projekt s.r.o., zastupitel Statutárního města Most, vizionář a patriot města. Dostupné weby: www.podochranoumesta.cz www.jirinedved.cz www.ne2dprojekt.cz

Seznam rubrik