Diskuse

Kauza Válková

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nechápu jak může být ministryní spravedlnosti někdo, kdo bydlí a žije v Německu. Vzhledem k této okolnosti její výrok zcela chápu

1 0
možnosti
JC

Je to jednoché - jsme v EU.

I ona jako každý občan každé země EU má právo bydlet kdekoli v EU, aniž by jí to mohlo přinést újmu v zemi, v níž má občanská práva.

Pokud se Vám to nelíbí, usilujte o vystoupení ČR z EU.

0 0
možnosti
MJ

Já Vám Váš názor nehodlám vyvracet, pane autore ale jste naivní , když si myslíte , že kdo je povýšen za zásluhy do hodnosti generále je kvalita sama, v naši České kotlině se spíše povyšuje za úplně něco jiného.

0 0
možnosti
LM

No konečně ten správný argument, ten se se soudružce líbil, hned má důvod (který neuměla vysvětlit) ho odvolat, byl přece povýšen a to se v ČR nenosí a nejspíše si to zaplattil.

0 0
možnosti
Foto

Co Vám udělala? Vyhodila Vás od zkoušky?

2 0
možnosti
PP

Samá invektiva. Ubohý styl při jakýchkoli faktech.

1 0
možnosti
Foto

Ona paní ministryně Válková má trvalé bydliště v Německu a většina jejich německých sousedů si skutečně myslí, že "Čechům se toho v Protektorátu Čechy a Morava zase až tak moc nedělo". Zatímco oni chudáci museli cedit krev na frontách za Německo, spojenci je letecky bombardovali, tak Češi seděli doma, chodili do práce, spojenci je nebombardovali a "kdo nedělal nic špatného, tomu se nic nestalo." Paní ministryně Válková prostě jen převzala názory svých německých sousedů.

4 0
možnosti
Foto

Ono je ale opravdu všechno špatně, v tom má Válková pravdu.  V čem jí nemá je to, že oni z ANO ví jak to napravit. Oni to neví, stejně jako ostatní parlamentní strany.

0 0
možnosti
JC

Právě jako specialistka na trestní právo zná nutně i historii trestání a represí a proto, že ji zná, řekla pravdu: v protektorátu se toho až zas tak moc nedělo.

U mnohých sociopatů platí princip, že zveličování vlastního utrpení slouží k zmenšování míry vlastních vin. A to postihlo po válce celou českou společnost.

2 1
možnosti
BM

A co tisíce našich občanů zavlečených do koncentračních táborů? A co ta gilotina na Pankráci? To se Vám zdá málo????8-o8-o8-o

2 0
možnosti
  • Počet článků 90
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1529x
.

Seznam rubrik