Diskuse

České jádro

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PH

Rodnok

22. 9. 2011 11:49
ad ta věc, co se údajně prodávala v Rakousku

a rozlišovala elektřinu: je to samozřejmě urban legend. Oni Češi rádi lžou, tak takovou rádobyvtipnou stránku vyrobili sami.

0 0
možnosti
PH

petrph

22. 9. 2011 11:38
Bohužel

Evropská bitva o jaderné elektrárny je posledním testem schopnosti přežití současné evropské partajní parlamentní demokracie.Člověk by očekával že aspoň na těch nejvyšších místech v resortech sedí inteligentní zodpovědní  a odborně  erudovaní lidé, kteří předloží politikům reálná fakta. A tito politici, pokud alespoň trochu myslí dál než na současná procenta své popularity a šanci svého nejbližší zvolení , by měli lidem říct "proboha lidi, vždyť je to blbost, ty alternativní zdroje to sami neutáhnou, jak vypneme ty jaderné, čekají nás blackauty, přetížení sítí, budeme přes noc beze světel, budou zavřené nemocnice metro, nebudou jezdit výtahy, nepojedou fabriky....." Ale asi je jim to skutečně jedno, dneska populistický politik, zejtra populistický politik, za 10 stále populistický politik i kdyby byla půlka země bez elektřiny.

Ale nedej Bůh aby se něco skutečně muselo nepopulisticky řešit, s takovými politiky je celá Evropa v ....

1 0
možnosti
L

lesicatko

22. 9. 2011 11:01
Odporujete si

ČR je nezavislou krajinou a ma zdravý rozum čo sa týka jadrovej energetiky a súčasne sa obavate, že podľahne tlakom na zastavenie zdrojov jadrovej energie ?  Tak ak podĺahne, tak nezavislá nie je ...či ?

0 0
možnosti
BO2

Buffer Overflow 2.0

22. 9. 2011 11:33
Re: Odporujete si

Politicky nezavisla ano, ekonomicky bohuzel ne. Tot vse, co chtel autor ve svem clanku zrejme rici a ma pravdu. Ceska ekonomika je zivotne zavisla na vyvozu zejmena do Nemecka. Par sasku s traktory na jiznich hranicich opravdu pravo urcovat energetickou politiku CR nema, prestoze jsou placeni a organizovani z vladnich kruhu Rakouska. Stejne jako autor toto povazuju za neprijatelne vmnesovani se do vnitrnich zalezitosti suverenniho statu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 90
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1529x
.

Seznam rubrik