Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

Nevím jak bojeschopná je dnes NATO, ale EU je říše na papírových nohou. Čeští králové zůstávali ve Svaté říši Římské z důvodu výhodnosti, nikdo jim nenařizoval jaké mají mít daně, jaké trestní právo, jak zacházet s nepřizpůsobivými, vlastně jim nenařizoval nikdo nic. RVHP nám nařizovala politickou orientaci a EU nám nařizuje vše.

0 0
možnosti
Foto

Jsme příliš malou zemí, abychom mohli až tolik ovlivnit historii. - Zhruba takto se dnes vyjádřil předseda senátu ČR:-/;-)

0 0
možnosti
JT

NATO a EU jsou docela dost rozdilne instituce. Hlavni rozdil je pak clenstvi USA.

0 0
možnosti
Foto

Cesta do pekel je dlazdena dobrymi umysly.

Muj druhy bod se tyka vstupu do EU ... tohle je jina organizace nez ta o ktere jsme hlasovali. Pokud by u nas bylo referendum o Libabonske smlouve, dopadlo by stejne jako hlasovani o EU istave v Holandsku a Francii.

1 1
možnosti
KS

A co bychom si tím pomohli?

1 0
možnosti
JK

Američané chtěli získat Ukrajinu, ale Rusko- Německá EU to věděla a, tak jeli a jedou podle vlastního scénáře. Proč myslíte, že Američané nasadili na A Merkelovou odposlech? Za pár dnů je po krizi!

0 0
možnosti
KS

Tak tuhle jsem ještě neslyšel.

0 0
možnosti
JH

Hlavně, že ste spokojenej!

0 0
možnosti
ČK

Jste idealista, jak tady bylo zmíněno. Nepochybuji ani na vteřinu o tom, že by nás hodila slavná EU a NATO znova do chřtánu jakéhokoliv agresora, pokud by "zachránila mír". Vidíte, jak je EU a celé NATO absolutně bezzubé? Ono je jiná věc kecat v teple v Bruselu a jiná jít válčit za zájmy jakésiho národa. ten kdo se nepoučí z dějin, je odsouzen si je prožít znova.

2 1
možnosti
MH

Pane autore... byl jste někdy v hotelu s německými turisty... italskými, francouzskými, španělskými, dánskými, když už toto uvádíte jako příklad ruské rozpínavosti??? Myslím, že bych mohl vyjmenovat většinu "západních" zemí a jistě existuje dost lidí, kteří by potvrdili, že od těch ruských se neliší... A tak je to i v této ukrajinské krizi, každý v pozici Ruska by se choval podobně...

2 0
možnosti
VN

Mě stačí , když si vzpomenu na chování ruských důstojníků a jejich rodin v Československu před rokem 1989....

A to že je ve většině Rusů do dnešních dnů obrovská frustrace z toho , že ztratili satelitní země a že přišli o země , se kterými tvořili dohromady SSSR...o tom nepochybujte.

Apropo..když se naposled konala v Rusku anketa o největšího Rusa...skončil Stalin na třetím místě.. To mimo jiné svědčí o jednom...většina Rusů dosud sní svůj sen o jedné , velké celosvětové Rossii...

6 1
možnosti
VN

Perfektní článek ,dávám karmu R^

Je vidět , že i mezi mladými jsou lidé , kteří dovedou používat mozek.

I já jsem rád , že ČR je členem EU i NATO , protože tak jedině je pravděpodobnost opakování roku 1968 minimální...

6 2
možnosti
Foto

Inu, další idealista. Přeji vám nevýraznou kocovinu po vystřízlivění, které Evropu čeká.

8 3
možnosti
  • Počet článků 90
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1529x
.

Seznam rubrik