Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Alexandr Špáta

25. 4. 2008 9:06
Na své stránce v části o autorovi

uvádíte, že novodobé rudochy a rudochy light považuji za největší hrozbu tomuto národu. Uvažte, zda jednoduchost myšlení není přímou spojnicí s oněmi bývalými rudochy.

0 0
možnosti

Alexandr Špáta

25. 4. 2008 8:55
Jednoduchý autor,

jednoduché myšlení, jednoduchý článek, jednoduché závěry, O co méně faktů či argumentů o to více nálepek. Avizoval jste  svůj článek v diskusi u mého článku s tím, že uvedete skutečná fakta proti mé demagogii a její vyvrácení. Nezklamal jste. Jen ta fakta a vyvrácení jaksi chybí a článek je jen plný Vašich nijak nedoložených tvrzení a jak jinak brilantních nálepek. Bravo.

0 0
možnosti
LH

xhorl33

25. 4. 2008 12:39
Re: Jednoduchý autor,

Drahý pane Špáto, jsem velmi ráda, že Vaše články zde na idnes blogu jsou pravým opakem toho, co jste popsal ve své reakci. Hahaha :-©

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

24. 4. 2008 22:37
Před pár lety

jsem poslouchal v ranní relaci na CRO6 rozhovor s jakýmsi MUDr Rathem, tehdy předsedou ČLK. Co pravil ten moudrý muž, ochránce sociálně slabých, trpících , vdov a sirotků? To byste asi neuhádli. Pravil, že národ český je národem simulantů, kteří se k doktorovi chodí ulejvat. Ve vyspělé Evropě prý něco takového neexistuje. A hned uvedl příklad - jakési sekretářky si zůstanou se zvýšenou teplotou 37 stupňů týden doma, zatímco on, MUDr Rath, po vyspělém západoevropském vzoru dochází s 38,5 stupni běžně do kanceláře pracovat. Takový je to hrdina! Ale zřejmě na svou pracovní morálku doplatil - přechozené vysoké teploty vážně poškodily jeho mozek a přivodily mu těžkou imbecilitu.

0 0
možnosti
J

jirkan01

25. 4. 2008 18:11
Re: Před pár lety

R^

0 0
možnosti
ŠS

CHYREN

24. 4. 2008 22:24
Autor

zřejmě trpí socanofóbií. A tak vypadá výtvor každého podobného.;-DJak jste si podobní vy vlajkonoši modro-oranžové slepoty.Nevidíte dál, než na stíny Topoloroubka.:-P.Neumíte si představit jiný svět, než daně v jiné podobě. Asi by se to mělo řešit tak,že kdo tohle zbojnické chování schvaluje, mělo by se mu napařit to,co jednou stejně příjde.A asi velmi brzy: Zdražení poplatků ve zdravotnictví o několik 1000%.Problém zdravotnictví není vůbec v jiných formách daní. Zeptej se u nadnárodních farmaceutických gigantů.Nebo se líp nauč používat internet.Rv

0 0
možnosti
JA

jiand38

25. 4. 2008 8:44
Re: Autor

Já si klidně dokážu představit i jiný scénář..Rath ministrem zdravotnictví,VZP opět v dluzích,opožděné platby lékařům,odkládání operací,pak se "zázračně" před volbami najde ve státní kase pár miliard, ty se použijí na oddlužení a bude se to vydávat za velký úspěch ;-D

0 0
možnosti
P

Pravdavítězí

24. 4. 2008 22:13
Julínek je zloduch řízený Cikrtem

Dovolte citovat z PRÁVA(Z redakční pošty):

Polámal se mraveneček.aneb...

Polámal se mraveneček,ví to celá obora,o půlnoci zavolali Julínkova doktora.Doktor chrastil pokladničkou,Cikrt těšil neplakej,zaplatíš-li poplateček,do rána ti bude hej.Zaplatil mu třicet Kč,navíc ještě za předpis,ráno skončil v nemocnici,takřka zralý na odpis.Čtyři stáli u postýlky,Cikrt si mnul ručičky,peníze se jenom sypou do té naší kasičky.Nedožil se mraveneček ani druhé hodiny,stoupla prudce zadluženost celé mravenčí rodiny. Poplatky za nemocnici,kremaci i rakvičku,dokonale vyprázdnily tu mravenčí kasičku.Neměli už mravenečci,z čeho by dál mohli žít, poradil jim strjda Cikrt,peníze si vypůjčit.Sjednali si rychlou půjčku za necelou hodinu,nadlouho pak zadlužili svou mravenčí rodinu.Tímto končí ten náš příběh a co k tomu dodat víc,za rok přišel exekutor,nezbylo jim vůbec nic!

0 0
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2824x
Normální človíček, s obyčejnými starostmi a radostmi, který se na svět dívá více zprava a fandí všem kteří chtějí v životě něco dokázat, místo zbytečných tlachů.
Po prvních dvou příspěvcích i imunní proti komentářům.
Odkojen Zepelíny, Sabaty, Párply a Floydy, nesnáším seriály a big soutěže všeho druhu.
Objevil jsem kouzlo www, html, php, sql a ajaxu, nakukuji do flashů, avíček a digifotogalerií.
Novodobé rudochy a rudochy light považuji za největší hrozbu tomuto národu .....