Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pepa

6. 11. 2007 12:26
Něco na osvěžení

Zajímavý postřeh ze starého českého filmu, jako by přesně šitý na příznivce socdem ....

<a href ='http://www.youtube.com/watch?v=aDFEK5ghIvw'>najdete zde</a>

0 0
možnosti

Ross

6. 11. 2007 0:54
Zdravím

Nazdar Jiří, Tak jsem si přečetl Tvé příspěvky a musím konstatovat, že jsem se o Tvých názorech nedozvěděl nic nového. To je ale tím, že už jsme na podobná témata mnohokrát diskutovali. Ve většině témat se celkem shodneme, ale v jednom jediném dám Tvým kritikům za pravdu. VYMĚŇ SI TU FOTKU.

Co se týká slovníku Klausobijců, Socanů a Komunistů, odpovídá přesně statistice. Ta totiž tvrdí, že KSČSSD volí většinou lidé s nižším vzděláním. Také bych pouzil velmi hezký citát jednoho slovenského politika. Jeho jméno si bohužel nepamatuji, vím jen, že pochází ze tří bratrů. "Komu je 20 a nevolí levici, nemá srdce. Komu je nad 30 a stále volí levici, nemá rozum."

Přeji Ti mnoho inspirace k dalším článkům.

S pozdravem Ross

PS: Vlastně by bylo lepší kdyby nebylo o čem psát.;-)

0 0
možnosti

Petr

4. 11. 2007 10:05
Novinky

a jejich prasitelé diskusí se stěhují.Mám je za placení mrviče všech dikusí. pan Mlejnek má pravdu kounističtí dobytkové.

0 0
možnosti

Ludvík

3. 11. 2007 11:34
Mlejnku a nejsou oni nějaký exhibicionista?

Mlejnku, nepomohlo by těm tvým článkům, pokud by ses oblékl ? 

0 0
možnosti

sims

3. 11. 2007 10:02
Nedá se než souhlasit

Všichni dělají totéž a nezáleží na na barvách triček. Stačí se podívat do naší krátké "demokratické" historie. ;-)

0 0
možnosti

čtenář zdrojů

2. 11. 2007 23:10
mlejnku

vy jste ještě větší namodralé hovado, než jsem si myslel. Socani samozřejmě blbnou, ale blbnou přesně tak, jak blbli modráci, když byli v opozici. Jak jen to bylo možné, požadovali hlasovat o nedůvěře vládě, praktikovali nulovou toleranci a chovali se k socanům tak sprostě, že nakonec musel proti nim být nasazen stejně sprostý Paroubek a Rath.

Teď modří kreténi sklízejí plody toho, co sami předváděli v opozici přesně podle pravidla "na hrubý pytel hrubá záplata".

0 0
možnosti

Karel

2. 11. 2007 20:28
Ztráta soudnosti

Pane,z Vašeho článku soudím,že Vy a nebo někdo z vašich blízkých se s těmi Komanči zdiskreditoval a teď křičí aby byl IN.

0 0
možnosti

Beruška

2. 11. 2007 19:59
Mlejnku

ČSSD jen žádá to,co si můžeš poslechnout mezi normálními lidmi.Kdyby se mnozí nebáli zloby a msty momentálně vládnoucích podvodníků,byl hlas lidu slyšet mnohem víc.Tak nemel nesmysly.

0 0
možnosti

Dandy57

2. 11. 2007 19:58
vážený pane....

 předem chci říci,že nejsem volič naší levice,ale,Vážení nepamětníci…popíši Vám jen fáze,něco pamatuji,nekomentujte mne,ale fáze, je to konstatování....Fáze č.1 pod taktovkou ODS a Klause,Dyby,Tlustýho Ježka,Koženýho se nechává vytunelovat vše,co se dá vygenerovat ze svazácko-komoušskýho nepořádku,systémem urvi si co umíš a nepřijde se na to.Fáze č.2-Oznamuje se,že se musí utáhnou opasky,je už docela rozkradeno,Fáze č.3-přichází ČSSD a snaží se dohnat a urvat trochu neprůhledněji,co zbylo,přitom aby si zachovala tvář stát zadlužuje,ale drží pozice,Fáze č.4-přichází 4nálev ODS a  po osmi letech kouká co,kde ještě zbylo,navíc zcela opomíná fázi č.1,kde prvotně veškerý problém s důchody,veřejnými financemi,zdravotnictvím vznikl,kdyby první garnitura méně kradla a více zloděje trestala,nemuselo by se teď vysvětlovat,že vše musí být dražší,bez ohledu na inflaci, a že nejsou finance na zdravotnictví,školství,vědu a podstatné třeba sociální věci.Komentářů,nikoli nadávek, si předem vážím.  

0 0
možnosti

Martin

2. 11. 2007 19:50
mlejnku ty jsi ale zvanil

asi si nepamatujes, jak tvoje ODSS co zpackala vzdy co mohla a rozkradla vse co mohla, v minulem obdobi vyvolavala jedno hlasovani o duvere za druhym a casto jeli spolecne s komunisty

ze bys volil ODSSKSC ?

0 0
možnosti

míra

2. 11. 2007 19:53
Re: mlejnku ty jsi ale zvanil

;-O:-©Plný souhlas.Mlejnek vidí a slyší,co se mu hodí.Takových tu je.

0 0
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2824x
Normální človíček, s obyčejnými starostmi a radostmi, který se na svět dívá více zprava a fandí všem kteří chtějí v životě něco dokázat, místo zbytečných tlachů.
Po prvních dvou příspěvcích i imunní proti komentářům.
Odkojen Zepelíny, Sabaty, Párply a Floydy, nesnáším seriály a big soutěže všeho druhu.
Objevil jsem kouzlo www, html, php, sql a ajaxu, nakukuji do flashů, avíček a digifotogalerií.
Novodobé rudochy a rudochy light považuji za největší hrozbu tomuto národu .....