Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

PetroleumLampo

21. 2. 2008 8:46
Až vám vyjde čas

tak se zkuste na svět podívat jednou zpříma a ne ze STRANY.

U člověka se zájmem o techniku bych předpokládal snahu o prostorové vidění. Ovšem spomínaná nenávist tomu asi brání. A o tom smítku nechám na vašem ...(nevím, jestli svědomí je to správné slovo)

0 0
možnosti

007alfik

20. 2. 2008 14:34
naprosto neobjektivní článek

No tak myslím, že tomu článku by neškodilo trochu více objektivity. Samozřejmě, dle autora je v politice bahno hlavně z ČSSD, jistě, Paroubek a Rath jsou nejhorší. POkud se nemýlím, tak se Rath vyjadřuje o dost kultivovaněji než např. lídr pisatelem jistě obdivované ODS. A mimochodem, nějakého toho Antiklause bych přivítala taky. Klausovi jsem před 5 lety velmi fandila. Moje tehdejší sympatie jsou pryč. A přiznávám, že za to může magorská politika ODS, která z Klause udělala svoji modlu. A může za to i Klaus, který se tomu vůbec nebránil. Jestli mi něco vadí, tak je to extrémismus v jakékoliv podobě. Když chcete kydat na ČSSD, tak berte stejný metr i na ODS. A naopak.

0 0
možnosti

jannis

20. 2. 2008 23:17
Re: naprosto neobjektivní článek

Podle mne článek přesně vystihuje skutečnost....obě volby jsem sledovala a jen jsem žasla...A ke kultivovanému projevu Ratha....člověk může mluvit bez použití vugárních slov tak, že výsledkem je odporné bahno a naopak občas použité jadrné slovo neznamená, že ten, kdo ho použil, je primitiv. Na Rathových projevech je nejhorší demagogie...líbivé obraty s naprosto absurdními tvrzeními.....

Ale to asi nemá cenu, každý vidíme skutečnost objektivem vlastních zkušeností a přání...

0 0
možnosti

Dr No

20. 2. 2008 12:53
Pokud si na to ještě někdo vzpomíná,

tak ČSSD se dostala k moci pouze Zemanovým negováním všeho, co se u nás po listopadu udělalo. V té době se to dalo ještě pochopit, že lidé, z jakýchkoliv důvodů nespokojení se svým postavením a životní úrovní, houfně volili socany, protože mohli (naivně) věřit, že oni jim přinesou ty kýžené pečené holuby do huby. Že tomuto nesmyslu ale stále skoro polovina národa věří i po osmi letech vlády ČSSD a stále se nechá ohlupovat primitivními útoky a svádění všeho zlého na ODS, to už je skutečně zajímavý přírodní úkaz. Asi se u nás sešlo mnohem víc blbců, než odpovídá průměru lidské populace.

0 0
možnosti

Profík

19. 2. 2008 20:57
Nejste schopni vidět důsledky

ČSSD je jenom produktem odpadního chování ODS do r. 1997. Nyní se za pomoci všech možných podpásových prostředků dostala ODS znovu k moci a Klaus znovu na Hrad a chovají se ještě hůř. Není divu, že jim ČSSD odpovídá stejnou mincí. Ale spor ODS x KSČSSD je nesmysl, je to problém vytvořený ODS, aby mohla mít své přitroublé ovečky pod kontrolou a dál nerušeně rozkrádat. A vlastně teď zajistili slušný liz i církvím.

0 0
možnosti

suchar

20. 2. 2008 8:30
Re: Nejste schopni vidět důsledky

nebo je to i naopak, a při propočtech nepotřebovali ani Snítilého

0 0
možnosti

Pepina

19. 2. 2008 11:47
Je to smutné

Je to smutné, ale tohle prostě do politiky Paroubek dotáhl. Nezastírám, že jsem pravicového zaměření, ale předtím jsem voliče čssd brala zcela normálně, jako lidi, kteří mají na věc jiný názor. Teď se neubráním despektu, protože člověk, kterému imponuje Paroubek je pro mě přírodní úkaz....

0 0
možnosti

Naďa

21. 2. 2008 14:29
Re: Je to smutné

0 0
možnosti

sageorg

19. 2. 2008 11:42
Demagogie,lži,.......

napadání bez důkazů,to je politické dílo v tlačenici u koryta a v cestě za mocí Paroubka a Ratha.Strhli veškeré skurpule a meze.Nyní se budou schovávat za salóního ekonoma Švejnara?Ještě,že volba dopadla,jak dopadla.

0 0
možnosti

Vláďa bk

19. 2. 2008 9:52
Bývalý volič ČSSD

Zhovadilost,jediné slovo,které mne napadá v souvislosti v nynějšími lídry ČSSD.Správně to pojmenoval Miloš Zeman-Impotence levice a jejich vůdců!

0 0
možnosti

albert

19. 2. 2008 9:50
globální hnus

nenávist systematicky zasívaly obě strany, nemají si co vyčítat. apoštolem netolerance je právě p. Klaus

0 0
možnosti

Pepina

19. 2. 2008 11:48
Re: globální hnus

to je pěkný nesmysl.....Rv

0 0
možnosti

pan_socka

19. 2. 2008 7:57
nulová tolerance

jako souhlasím s tebou ale s výhradou, že  stejný manýry předváděla i ODS - když byla v opozici. nulová tolerance atd.:-)

0 0
možnosti

ANTIWAR

19. 2. 2008 7:33
TO UKAMENUJTE MĚ

Čssd byla dobrá strana , dokonce jsem ji volil, ale když za 8let nasplnila prakticky nic co slíbila? Kde je akce čisté ruce? Samý šibal. Ještě by mě zajímalo co máš proti Langerovi, co vlastně provedl? Nebo jenom věříš tý goebelsovský propagandě? Méně lži, méně nenávisti a trochu soudnosti by nám všem neuškodilo.Trapné výkřiky, jako je toho pode mnou nikomu a ničemu nepomůžou...

0 0
možnosti
  • Počet článků 40
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2824x
Normální človíček, s obyčejnými starostmi a radostmi, který se na svět dívá více zprava a fandí všem kteří chtějí v životě něco dokázat, místo zbytečných tlachů.
Po prvních dvou příspěvcích i imunní proti komentářům.
Odkojen Zepelíny, Sabaty, Párply a Floydy, nesnáším seriály a big soutěže všeho druhu.
Objevil jsem kouzlo www, html, php, sql a ajaxu, nakukuji do flashů, avíček a digifotogalerií.
Novodobé rudochy a rudochy light považuji za největší hrozbu tomuto národu .....