Diskuse
Čerstvě dopečené pečivo
Děkujeme za pochopení.
jarinka
Když si před Lidl dali
obrovský nápis, že mají vlastní pekárnu, tak jsem se uvnitř poptala paní prodavačky, kde ta budova stojí. Paní prodavačka se velice podivila, že jsem si dosud nevšimla bedny stojící hned vedle regálů s pečivem. Byla jsem z toho v šoku a jsem dodnes, poněvadž těsto na pečivo a mrazit? To je snad už zločin.
_sluníčko
Re: Když si před Lidl dali
Zločin? V tom případě si zjistěte jak se dělají nejlepší francouzské bagety Pain à l'ancienne ....
Petrolin3
Ty,ale píšou!
Na teplé kaiserky do Lídlu rád chodím.Jsou perfektní.Proč se rozběhla ta akce?Drahé mrzáky českých pekařů nejdou na odbyt a někdo se pekařům snaží pomoci.Po produktech z masa solených chodníkovou solí,vejcích ze špatných klecí, došlo i na pekařské výrobky.Většině lidí je šuma fuk jestli je rohlík takový nebo makový,hlavně že je křupavý.Bzum bzum bzum ,co mi však nejde na rozum- proč vrchní dozorce nad kvalitou potravin pan Duben nezakáže mražené potraviny, třeba taková zmrzlá picca doma dopékaná - fujtajbl,ta je dobrá.
pedr64
no, podle legislativy se za
čerstvé může označovat pečivo staré max. 24 hodin. Jestli si teda můžu vybrat, tak než takovýho gumáka, tak to raději čerstvě udělanej rozpek.
superjirik
Re: no, podle legislativy se za
To já taky, ale nechápu, proč se to tak řeší?
velký jarda
tak pečivo je již vyřešené
a ted by se mělo řešit mléko. Povinnost uvádět jméno krávy, zodpovědné dojičky a hodinu dojení. Vůbec nechápu jak jsme doteď mohli bez těchto informací vůbec existovat.
- Počet článků 28
- Celková karma 0
- Průměrná čtenost 1078x